Nyheder

ProTruck A/S udnævnes til eksklusiv Hyster importør i Danmark

Det nye samarbejde mellem Hyster Europe og ProTruck A/S kommer som en naturlig følge af HYSTER EUROPE's øgede fokus på at videreudvikle forhandlerstyrken væsentlig i de Nordiske og Baltiske Iande.
Facebook
LinkedIn
Twitter
Email

Det nye samarbejde mellem Hyster Europe og ProTruck A/S kommer som en naturlig følge af HYSTER EUROPE’s øgede fokus på at videreudvikle forhandlerstyrken væsentlig i de Nordiske og Baltiske Iande.
ProTruck A/S er et nyt privatejet selskab stiftet speciftkt for at varetage Hysters interesser i Danmark. Selskabet beskæftiger fra starten knap 20 medarbejdere, som alle er erfarne branchefolk som er håndplukket til opgaven. Som en veletableret professional organisation med stor vægt på kundeservice deler ProTruck A/S samme strategi og vision som Hyster, nemlig at opnå status som en ledende virksomhed inden for intern transport og logistik. ProTruck A/S er med sit team af professionelle medarbejdere, hvoraf mange har op til 25 års erfaring i branchen, godt forberedt på at kunne imødekomme Hyster’s forventninger om væsentligt øgede aktiviteter, markedsandel og ikke mindst større kundetilfredshed.
ProTruck A/S vil fra starten være landsdækkende med både salg- og service af gaffeltruck. Alle eksisterende kunder med produkter som stadig er under garanti vil blive behandlet på den mest professionelle måde af ProTruck A/S, der på Hyster’s vegne vil varetage denne opgave selv om materiellet er solgt gennem den tidligere forhandler. Ligeledes vil ProTruck A/S naturligvis tilbyde at genforhandle alle service- og vedligeholdelsesaftaler således at Hyster kunder i Danmark kan få en kompetent og autoriseret service.
Hyster er den eneste rigtig globale leverandør af Materials Handling Equipment. Produktpaletten omfatter over 150 produkter som tilbydes på verdensplan i over 110 lande.
Produktporteføljen inkluderer et komplet program af warehouse produkter, diesel- og gas gaffeltrucks fra 1-8 ton kapacitet og elektriske gaffeltruck fra 1 til 5 ton kapacitet. Yderligere producerer Hyster ‘Big Trucks’ med kapacitet fra 8 – 52 tons samt containertruck og reachstackere til terminaler, stevedore og havnedrift. Produktprogrammets bredde og dybde samt høje kvalitet er enestaende i markedet.
Med venlig hilsen,
Mr. Alan Blyth
Dealer Development Director (Hyster) Hyster Europe

Skriv søgeord og tryk Enter for at søge

Shopping Cart

Ingen varer i kurven.