Nyheder

ProTruck A/S styrker pr. 1. juni 2014 sin serviceafdeling med udnævnelsen af Gitte Laursen som ny service controller

Den danske Hyster importør, ProTruck A/S, styrker pr. 1. juni 2014 sin serviceafdeling med udnævnelsen af Gitte Laursen som ny service controller. Gitte har arbejdet i ProTruck siden starten i 2012 og varetager samtidig stillingen som administrationschef.
Facebook
LinkedIn
Twitter
Email

Den danske Hyster importør, ProTruck A/S, styrker pr. 1. juni 2014 sin serviceafdeling med udnævnelsen af Gitte Laursen som ny service controller. Gitte har arbejdet i ProTruck siden starten i 2012 og varetager samtidig  stillingen som administrationschef. Gitte har tidligere arbejdet med IT, salgs- og service controlling samt generel administration på Jyllands-Posten i Århus.
Flytningen af Gitte til serviceafdelingen markerer en naturlig udvidelse og styrkelse af ProTruck’s service organisation. I takt med at ProTruck vokser og udvider sine aktiviteter er det af vital betydning, at virksomhedens interne ressourcer og kompetencer følger med. Virksomhedens montører og servicekontoret er kundernes primære kontakt til firmaet, og netop i dette fagområde skabes størstedelen af kundetilfredsheden. Gitte vil fremover assistere servicechef Kurt Pedersen og serviceteknikerne med smart administration og IT anvendelse – alt sammen med fokus på maksimal kundetilfredshed.
Denne manøvre er en naturlig konsekvens af den positive udvikling som ProTruck har skabt siden etableringen for 28 måneder siden. På disse 28 måneder er virksomheden gået fra 3 til nu 31 medarbejdere og har fået en fornuftig position på markedet. Da ambitionerne rækker meget længere gearer vi nu vores ressourcer til den videre udvikling.

Skriv søgeord og tryk Enter for at søge

Shopping Cart

Ingen varer i kurven.