Nyheder

ProTruck A/S opdaterer Hyster kundeinformationer

Formålet med kortlægningen er et ønske om at sikre kunderne at deres Hyster maskiner fungerer tilfredsstillende og sikrer kundetilfredshed. Projektet med kortlægning af kundemassen blev nødvendig på grund af de seneste 5 års uro omkring Hyster agenturet i Danmark.
Facebook
LinkedIn
Twitter
Email

Formålet med kortlægningen er et ønske om at sikre kunderne at deres Hyster maskiner fungerer tilfredsstillende og sikrer kundetilfredshed. Projektet med kortlægning af kundemassen blev nødvendig på grund af de seneste 5 års uro omkring Hyster agenturet i Danmark. I 2007 overtog Nordjyske SAWO forhandlingen, men afhændede forretningen til DanTruck A/S i Marts måned 2011. Sidstnævnte fik imidlertid aldrig en forhandleraftale på plads med Hyster hvilket betød at Hyster reelt var uden repræsentation på det danske marked i 3/4 år. DanTruck A/S gik efterfølgende konkurs i efteråret 2011 hvilket yderligere skabte usikkerhed blandt Hyster’s kunder i Danmark.
Efter ProTruck A/S’ udnævnelse til importør og eksklusiv forhandler af Hyster produkter og services i December 2011 var det derfor en naturlig ambition at få styr på kundemassen, og hermed sikre funktionen af den population af Hyster maskiner som findes i markedet.
Resultatet af kortlægningen vil betyde at du som kunde kan regne med at blive kontaktet proaktivt af ProTruck A/S i løbet af de næste uger og måneder. Vi er til for din skyld, og vi håber at du vil tage dig tid til at tale med vores repræsentant når vi kontakter dig.
Med venlig hilsen
ProTruck A/S
Michael Laursen
Direktør

Skriv søgeord og tryk Enter for at søge

Shopping Cart

Ingen varer i kurven.