Nyheder

ProTruck A/S og FLK Cabin A/S udvikler i samarbejde ny high-end kabine til Hyster el-drevne gaffeltruck

ProTruck A/S og FLK Cabin A/S udvikler i samarbejde ny high-end kabine til Hyster el-drevne gaffeltruck. Hyster importøren ProTruck A/S er i tæt samarbejde med den danske kabine specialist FLK igang med at udvikle en flot og funktionel high-end førerkabine til Hysters el-drevne gaffeltruck fra 2,2 - 6,5 ton løftekapacitet.
Facebook
LinkedIn
Twitter
Email

ProTruck A/S og FLK Cabin A/S udvikler i samarbejde ny high-end kabine til Hyster el-drevne gaffeltruck.
Hyster importøren ProTruck A/S er i tæt samarbejde med den danske kabine specialist FLK igang med at udvikle en flot og funktionel high-end førerkabine til Hysters el-drevne gaffeltruck fra 2,2 – 6,5 ton løftekapacitet.
Hyster fabrikken producerer allerede en god standard kabine, som mange kunder er glade for og som fortsat vil findes som valgmulighed. I Skandinavien er der imidlertid tradition for kabiner, som giver endnu bedre ergonomi, frisigt og lavere støj- og vibrationsniveau end dét, som standard kabinerne tilbyder.

Det er ProTrucks og Hysters ambition at sætte nye standarder for oplevelsen af rum-fornemmelse, frisigt samt et minimum af lyd og vibrationer med denne nye kabine. Første prototype er på billedet nedenfor:

Kabinen er konstrueret i et meget slankt design, hvilket giver en lys kabine med enestående frisigt. Kabinen er som noget helt nyt og banebrydende ophængt i hydrauliske ophæng og er dermed helt separeret fra el-motor, transmission og drivaksel, hvilket sikrer et minimum af lyd og vibrationer. Denne teknologi er hentet i bilindustrien, hvor hydrauliske ophæng idag anvendes til motorer og gearkasser.
Kunderne tilbydes med denne kabineløsning det bedste fra to verdener:
En uovertruffen komfort og arbejdsglæde, som ikke findes bedre på markedet, kombineret med den sublime kvalitet og driftssikkerhed, som kendetegner enhver Hyster gaffeltruck.
Kabinen lanceres i to step:
Første fase er lancering af kabinen på 2,2 – 3,5 ton truck i juni måned 2016
Anden fase er lancering af kabiner til 4 – 6,5 ton truck i september måned 2016.
Hysters program af el-drevne gaffeltruck udvides i januar 2016 af en helt ny 8-9 ton model, der som noget helt nyt og banebrydende i branchen får lithium-ion batteri og dermed en styrke og præstation, som aldrig før er set blandt el-truck. Også denne model vil naturligvis kunne bestilles med den dansk-producerede FLK de-luxe kabine.

Skriv søgeord og tryk Enter for at søge

Shopping Cart

Ingen varer i kurven.