Nyheder

ProTruck A/S og FLK Cabin A/S udvikler i samarbejde high-end kabine til Hyster FT modeller

Hyster importøren ProTruck A/S har i tæt samarbejde med den danske kabine specialist FLK udviklet en flot og funktionel high-end førerkabine til Hysters motor truck fra 4 - 9 ton løftekapacitet.
Facebook
LinkedIn
Twitter
Email

Hyster importøren ProTruck A/S har i tæt samarbejde med den danske kabine specialist FLK udviklet en flot og funktionel high-end førerkabine til Hysters motor truck fra 4 – 9 ton løftekapacitet.

Hyster fabrikken producerer allerede en god standard kabine, som mange kunder er glade for, og som fortsat vil findes som indgangs model. I skandinavien er der imidlertid tradition for kabiner, som giver endnu bedre ergonomi, frisigt og lavere støj- og vibrationsniveau end dét som standard kabinerne tilbyder.
Det er ProTruck og Hysters ambition at sætte nye standarder for oplevelsen af frisigt, lyd og vibrationer med denne nye kabine.

Kabinen er konstrueret i et meget slankt design, hvilket giver en lys kabine med enestående frisigt. Kabinen er ophængt i spherilastiske gummi ophæng og er således helt separeret fra motor, transmission og drivaksel, hvilket sikrer et minimum af lyd og vibrationer.

Kunderne tilbydes med denne kabine løsning det bedste fra to verdener: En uovertruffen komfort og arbejdsglæde, som ikke findes bedre på markedet kombineret med den sublime kvalitet og driftssikkerhed, som kendetegner enhver Hyster gaffeltruck. 
ProTruck indleder i de kommende uger et "road-show" hvor både eksisterende og nye kunder tilbydes at prøve de nye modeller, som findes både med 5,5 og 8 ton løftekapacitet.

Skriv søgeord og tryk Enter for at søge

Shopping Cart

Ingen varer i kurven.