Nyheder

ProTruck A/S leverer yderligere to top renoverede Heden gaffeltruck

PROTRUCK A/S LEVERER YDERLIGERE TO TOP RENOVEREDE HEDEN GAFFELTRUCK En af Danmarks store producenter af stålkomponenter til off-shore og vindmølle industrien havde akut nedbrud på sin eksisterende flåde af gaffeltruck, og søgte efter en robust og driftsøkonomisk løsning til løft af 10 tons tunge emner.
Facebook
LinkedIn
Twitter
Email

PROTRUCK A/S LEVERER YDERLIGERE TO TOP RENOVEREDE HEDEN GAFFELTRUCK
En af Danmarks store producenter af stålkomponenter til off-shore og vindmølle industrien havde akut nedbrud på sin eksisterende flåde af gaffeltruck, og søgte efter en robust og driftsøkonomisk løsning til løft af 10 tons tunge emner.

Valget faldt på ProTruck A/S som leverandør af to styk helrenoverede Heden 76100 gaffeltruck. De to gaffeltruck har kørt i ProTruck’s udlejningsflåde igennem længere tid, og blev inden levering til kunden skilt ad i atomer, fik skiftet alle væsentlige sliddele, blev slebet og malet og opmonteret i en stand som næsten svarer til en ny truck.

ProTruck A/S har flere specialister og teknikere ansat, som har arbejdet på Heden fabrikken igennem mange år mens fabrikken var i drift, og som derfor kender produktet lige så godt som deres egen bukselomme. Resultatet er et færdigt produkt som i udseende og funktion næsten svarer til en ny truck, men til en pris som er meget attraktiv og giver høj værdi for pengene.
De fabriksrenoverede Heden gaffeltruck blev taget i drift medio Juni 2013, og leverancen blev suppleret med leveringen af en næsten ny Hyster 2 ton diesel truck til de lidt lettere løft.

ProTruck A/S er specialist i både nye og gode brugte gaffeltruck, og har altid et rigt udvalg af maskiner fra 1 – 25 ton kapacitet på lager. Besøg www.protruck.dk og læs mere om virksomheden og produkterne.

Skriv søgeord og tryk Enter for at søge

Shopping Cart

Ingen varer i kurven.