Nyheder

ProTruck A/S leverer to fabriksny CHH Container-Movere til Blue Water Shipping i Aarhus

Aarhus Logistics Center A/S, dattervirksomhed i Blue Water koncernen, vælger igen ProTruck A/S som leverandør....
Facebook
LinkedIn
Twitter
Email

Aarhus Logistics Center A/S, en helejet dattervirksomhed i Blue Water koncernen, vælger nu igen ProTruck A/S som leverandør af heavy-duty materiel.
ProTruck A/S har netop påbegyndt leveringen af en flåde af gaffeltruck, container-truck og supplerende heavy-duty udstyr til Blue Water Shipping, som er en betydelig leverandør af shipping og stevedore ydelser på Aarhus Havn.
Den nye aftale omfatter både reachstackere til container-håndtering, store gaffeltruck til stevedore opgaver og tunge løft, terminal-trækkere med tilhørende container-movere samt et antal 100 tons roll-trailere.
Andet trin i leveringsrækkefølgen var 2 stk. CCH Container-Movere med hver 45 tons kapacitet.
Disse Container-Movere, som er designet til horisontal transport af både 20", 30", 40" og 45" containere, blev leveret og idriftsat i slutningen af april 2017. De øvrige maskiner leveres successivt i løbet af sommeren og efteråret 2017.
Alle maskiner og udstyr er naturligvis udvalgt i tæt samarbejde med ledelse og personale hos ALC / Blue Water i Aarhus. Operational manager Bent Svit fra ALC i Aarhus udtaler: "ProTruck’s stærke, lokale service set-up og fleksibilitet var stærkt medvirkende til valget af leverandør."
Vi siger tak for tilliden og opdaterer løbende fra forårets nye leveringer til Blue Water i Aarhus.
Endnu et eksempel på den fleksibilitet og kundeorienterede tænkning, som kendetegner ProTruck A/S.

Skriv søgeord og tryk Enter for at søge

Shopping Cart

Ingen varer i kurven.