Nyheder

ProTruck A/S leverer første full-container Hyster reachstacker på Aarhus Havn

ProTruck A/S leverer første full-container Hyster reachstacker på Aarhus Havn...
Facebook
LinkedIn
Twitter
Email

ProTruck A/s har efterhånden etableret sig som én af markedets bedste og største spillere indenfor heavy-duty gaffeltruck og container-maskiner.

Seneste skud på stammen af leverancer til danske kunder er en fabriksny 46 tons Hyster container-stacker, som er leveret i sommer og sat i drift hos Aarhus Logistics Center, som indgår i Blue Water koncernen med hovedsæde i Esbjerg.
Maskinen er designet og udstyret i tæt samarbejde med ledelse og chauffører på Aarhus Havn, og markerer et hidtil uset fokus på driftsøkonomi. Hvor denne type maskine oftest benytter sig af en gammeldags 13 liters motor har Hyster i stedet anvendt en moderne og driftsoptimeret 9 liters motor, som betyder at brændstof forbruget reduceres med ca. 20%.

Netop brændstof forbrug er en ofte overset driftsomkostning, som specielt på store maskiner kan have en ekstrem stor betydning. Hyster kalder sin løsning for ”rightsizing”, hvilket dækker over en erkendelse af at en moderne maskine anno 2017 ikke behøver at anvende en motorteknologi som mange konkurrenter har anvendt uændret i op til 20 år.

Omstillingen kræver tilvænning hos brugeren, men erfaringer og studier viser at effektiviteten holdes intakt og altså med store besparelser på driftsomkostningerne. Hertil kommer en ligeså stor positiv forbedring af miljøpåvirkningen.

ProTruck takker for tilliden og håber på at Aarhus Logistics Center bliver glade for den nye Hyster maskine.

Skriv søgeord og tryk Enter for at søge

Shopping Cart

Ingen varer i kurven.