Nyheder

ProTruck A/S leverer 9 ton Hyster gaffeltruck til Holship

Direktør Ulf Stephenson og stevedore formand Jørgen Corneliussen ønskede en større gaffeltruck som stadigvæk skulle være kompakt, og fremfor alt være i stand til at håndtere tunge løft på lang tyngdepunktsafstand og have mulighed for skifte mellem 2 eller 4 gafler.
Facebook
LinkedIn
Twitter
Email

Direktør Ulf Stephenson og stevedore formand Jørgen Corneliussen ønskede en større gaffeltruck som stadigvæk skulle være kompakt, og fremfor alt være i stand til at håndtere tunge løft på lang tyngdepunktsafstand og have mulighed for skifte mellem 2 eller 4 gafler. Og så skulle den selvfølgelig kombinere god komfort med lave driftsomkostninger.
Efter grundige overvejselser og test af flere muligheder faldt valget på en kompakt ufgave af Hysters store model H9.00 XM med kort akselafstand. Maskinen er tilpasset Holships ønsker og har blandt andet meget kort akselafstand og ekstra kontravægt, således at fuld stabilitet sikres under alle forhold. Maskinen er yderligere udstyret med en speciel gaffelflytter med sideskifte, som udover en enestående frisigt også muliggør hurtigskifte af gaflerne og/eller anvendelse af 2 eller 4 parvist forbundne gafler.
Salgschef for ProTruck, Michael Bleher, udtaler at Holship havde helt klare ønsker til den nye truck og at begge parter derfor har haft en god dialog omkring løsningen. ProTruck er meget stolte og glade for at være første valg som leverandør til denne opgave.

Skriv søgeord og tryk Enter for at søge

Shopping Cart

Ingen varer i kurven.