Nyheder

ProTruck A/S lancerer i samarbejde med Hyster en ny serie af prisbillige, enkle og robuste gaffeltruck med både el, gas- og dieselmotorer. Navnet er Utilev

ProTruck A/S lancerer ny serie af kinesisk producerede gaffeltruck til lave nettopriser ProTruck A/S lancerer i samarbejde med Hyster en ny serie af prisbillige, enkle og robuste gaffeltruck med både el, gas- og dieselmotorer.
Facebook
LinkedIn
Twitter
Email

ProTruck A/S lancerer ny serie af kinesisk producerede gaffeltruck til lave nettopriser

ProTruck A/S lancerer i samarbejde med Hyster en ny serie af prisbillige, enkle og robuste gaffeltruck med både el, gas- og dieselmotorer. Navnet er Utilev og de findes fra starten med kapacitet fra 1,3 – 5 ton kapacitet. I løbet af kort tid udvides programmet til at omfatte 6 – 10 ton kapacitet med gas og diesel motor.

Produktet er frembragt gennem et OEM samarbejde mellem Hangcha, Kinas næststørste producent af gaffeltruck, og den verdensomspændende Hyster koncern. Produkterne produceres eksklusivt til Hyster af Hangcha fabrikken i Kina, mens kvalitetskontrol, CE mærkning, dokumentation og reservedelsforsyning varetages 100% af Hyster. Hermed sikres der en kvalitet og driftssikkerhed som øvrige kinesisk producerede maskiner ikke kan matche.

Resultatet er en gaffeltruck i rigtig pæn kvalitet til ekstremt konkurrencedygtige priser. Alle modeller kan leveres med optioner såsom integreret gaffelflytter og sideskifte samt en skandinavisk udviklet førerkabine i høj kvalitet. Service, reparation og reservedelsforsyning sikres på et højt niveau gennem ProTruck A/S som lagerfører alle gængse sliddele. Alle øvrige reservedele er tilgængelige fra dag-til-dag fra Hyster Europe’s centrallager i Nijmegen, Holland med garanteret 100% forsyningssikkerhed.

ProTruck A/S har netop modtaget de første 15 maskiner fra Kina som er bestilt til lager. Allerede inden lancering har ProTruck’s sælgere solgt 5 af disse maskiner til helt nye kunder. Salgsdirektør René Bertelsen udtaler at Utilev bliver et vigtigt nyt komplementærprodukt i ProTrucks sortiment. Selskabets Hyster produkter er målrettet til kvalitetsbevidste kunder med høj kørselsintensitet og høje krav til komfort og og føreroptioner.
Utilev produktet målrettes derimod til kunder med mindre krav generelt, og hvor gaffeltrucken ikke nødvendigvis indgår som en integreret del af kundens produktionsapparat. I kraft af en aggressiv prispolitik kan en ny Utilev sælges til priser som ligger på niveau med en brugt gaffeltruck.
Læs mere om ProTruck’s nye Utilev produkter og services indenfor få dage på www.utilev.dk eller kontakt én af vores 
5 distriktschefer på 6966 3456.

Skriv søgeord og tryk Enter for at søge

Shopping Cart

Ingen varer i kurven.