Nyheder

ProTruck A/S lægger sidste hånd på FLK high-end kabine til Hyster 6-9 ton serie

Hyster importøren ProTruck A/S har i tæt samarbejde med den danske kabine specialist FLK udviklet en flot og funktionel high-end førerkabine til Hysters mellemtunge motor truck serie fra 6 - 9 ton løftekapacitet.
Facebook
LinkedIn
Twitter
Email

Hyster importøren ProTruck A/S har i tæt samarbejde med den danske kabine specialist FLK udviklet en flot og funktionel high-end førerkabine til Hysters mellemtunge motor truck serie fra 6 – 9 ton løftekapacitet.

Det har været ProTruck og FLK’s ambition at sætte nye standarder for ergonomi, frisigt, støjniveau og vibrationer. Resultatet er lykkedes til fulde, og FLK har med sin lange og dybe erfaring på dette felt, været en fantastisk god kompetence-partner på kabineprojektet.

Hyster fabrikken producerer allerede en god standard kabine, som mange kunder er glade for, og som fortsat vil findes som indgangs model.
I skandinavien er der imidlertid tradition for kabiner, som giver endnu bedre ergonomi, frisigt og lavere støj- og vibrationsniveau end dét som standard kabinerne tilbyder.

Det er ProTruck og Hysters ambition at sætte nye standarder for oplevelsen af frisigt, lyd og vibrationer med denne nye kabine.
Kabinen er konstrueret i et meget slankt design, hvilket giver en lys kabine med enestående frisigt. Kabinen er ophængt i spherilastiske gummi ophæng og er således helt separeret fra motor, transmission og drivaksel, hvilket sikrer et minimum af lyd og vibrationer. ProTruck realiserer et støjniveau på ca. 72,5 db(A) ved maximale motoromdrejninger, samtidig med at vidrationer stort set er elimineret.

Kunderne tilbydes med denne kabine løsning det bedste fra to verdener: En uovertruffen komfort og arbejdsglæde, som ikke findes bedre på markedet kombineret med den sublime kvalitet og driftssikkerhed, som kendetegner enhver Hyster gaffeltruck.
De nye Hyster 6-9 ton modeller med FLK kabinen er nu på lager og klar til fremvisning.

Skriv søgeord og tryk Enter for at søge

Shopping Cart

Ingen varer i kurven.