Nyheder

ProTruck A/S ansætter ny Servicekonsulent i Serviceafdelingen

ProTruck A/S fortsætter væksten og ansætter en ny Servicekonsulent i serviceafdelingen i Odder. Siden nytår 2014 har ProTruck A/S ansat 4 nye Serviceteknikere rundt om i Danmark og samtidig etableret datterselskab i Norge med servicepersonale som supporteres gennem det danske kontor, og på
Facebook
LinkedIn
Twitter
Email

ProTruck A/S fortsætter væksten og ansætter en ny Servicekonsulent i serviceafdelingen i Odder. Siden nytår 2014 har ProTruck A/S ansat 4 nye Serviceteknikere rundt om i Danmark og samtidig etableret datterselskab i Norge med servicepersonale som supporteres gennem det danske kontor, og på den baggrund vælger vi nu også at geare den interne del af serviceorganisationen til fortsat vækst.
Derfor har vi fornøjelsen at informere om at Jimmi Rørbæk ansættes som Servicekonsulent på servicekontoret pr. 3. august 2015. Jimmi vil referere til Servicechef Kurt Pedersen. Jimmi er 37 år og bor i Odder sammen med sin forlovede og deres to drenge.
Jimmi er udlært som automekaniker og har efterfølgende arbejdet en del med hydraulik, opbygning af lastbiler, monteret kraner, læssebagsmæk og hejselad ved Højbjerg Maskinfabrik. Efterfølgende har Jimmi været ansat ved Stiholt Hydraulik, hvor han har arbejdet en del med fejlfinding, reparationer og vedligeholdelse på lastbiler, industri maskiner, entreprenørmaskiner og alle tænkelige hydraulik-, el- og luft-styrede anlæg.

Jimmi kommer senest fra en stilling som servicetekniker hos TEKTRA, hvor han samtidig har haft ansvaret for en mindre gruppe af montører.

Skriv søgeord og tryk Enter for at søge

Shopping Cart

Ingen varer i kurven.