Nyheder

ProTruck A/S ansætter ny salgsdirektør

ProTruck A/S har netop påbegyndt sit fjerde drifts år som Hyster importør i Danmark. Markedsandelen er i 2014 stort set fordoblet i forhold til året før og omsætningen er i samme periode steget med over 50%.
Facebook
LinkedIn
Twitter
Email

ProTruck A/S har netop påbegyndt sit fjerde drifts år som Hyster importør i Danmark. Markedsandelen er i 2014 stort set fordoblet i forhold til året før og omsætningen er i samme periode steget med over 50%. Det betyder flere kunder og flere maskiner at servicere i et marked, som også er i svag bedring i forhold til de seneste år. Staben af medarbejdere er nu over 40 – hvoraf langt de fleste er serviceteknikere, mekanikere og smede.

ProTruck A/S har en klar defineret og langsigtet plan for sund, vækstorienteret udvikling af forretningen. Som et led i denne plan har virksomheden pr. februar 2015 ansat René Bertelsen som ny salgsdirektør. Det bliver Renés opgave, sammen med den øvrige organisation, at videreudbygge virksomhedens position som en af Danmarks betydende truckleverandører.

René er 43 år gammel og bosiddende i Skanderborg. René har en baggrund som Maskiningeniør suppleret med en HD i både organisation og afsætning. René har tidligere arbejdet i ledende stillinger i gaffeltruck- og entrepenørbranchen (NC Nielsen og Scantruck) og kommer senest fra en stilling som dansk direktør for den internationale, amerikanskejede reservedelsvirksomhed Industrial Parts Depot ApS i Danmark.

René vil sideløbende med salgsansvaret personligt varetage stillingen som salgsansvarlig i Øst,- Midt- og Vestjylland, og hermed sikre den videre operationelle udbygning af salgsaktiviteterne i dette område. Ansættelsen markerer en ambitiøs gearing virksomhedens salgsaktiviteter til yderligere, langsigtet vækst. René står til rådighed fra den 26. januar 2015 og han kan hos ProTruck A/S kontaktes på mobil nr. 2969 6666 eller mail rbe@protruck.dk

Skriv søgeord og tryk Enter for at søge

Shopping Cart

Ingen varer i kurven.