Nyheder

ProTruck A/S ansætter ny økonomi- og regnskabsansvarlig

Den danske Hyster importør, ProTruck A/S, styrker pr. 1. februar 2013 sin økonomifunktion med ansættelsen af Gitte Hjerrild som ny økonomi- og regnskabsansvarlig. Gitte bor i Horsens, er 35 år gammel og er regnskabsuddannet og har efterfølgende afsluttet HD i regnskab.
Facebook
LinkedIn
Twitter
Email

Den danske Hyster importør, ProTruck A/S, styrker pr. 1. februar 2013 sin økonomifunktion med ansættelsen af Gitte Hjerrild som ny økonomi- og regnskabsansvarlig. Gitte bor i Horsens, er 35 år gammel og er regnskabsuddannet og har efterfølgende afsluttet HD i regnskab. Gitte har tidligere arbejdet med generel administration og senere økonomistyring og regnskab i et revisionsfirma. Senest kommer Gitte fra en stilling som økonomi medarbejder hos Hanssen Holding A/S i Daugaard.
Ansættelsen af Gitte Hjerrild markerer en naturlig udvidelse og styrkelse af ProTruck’s organisation. I takt med at ProTruck vokser og udvider sine aktiviteter er det af vital betydning, at discipliner såsom controlling, økonomistyring, likviditetsstyring  og analyse varetages med omhyggelighed og kompetence. Gitte vil med reference til direktør Michael Laursen påtage sig denne opgave.
Nyansættelsen er en naturlig konsekvens af den positive udvikling som ProTruck har skabt siden etableringen for 12 måneder siden. På disse 12 måneder er virksomheden gået fra 3 til nu 22 medarbejdere og har fået en fornuftig position på markedet. Da ambitionerne rækker meget længere gearer vi nu vores ressourcer til den videre udvikling.

Skriv søgeord og tryk Enter for at søge

Shopping Cart

Ingen varer i kurven.