Nyheder

ProTruck A/S ansætter ny medarbejder med ansvar for transport og logistik

ProTruck A/S ansætter ny medarbejder med ansvar for transport og logistik ProTruck har altid været stærkt fokuseret på at være en fleksibel og effektiv partner for
Facebook
LinkedIn
Twitter
Email

ProTruck A/S ansætter ny medarbejder med ansvar for transport og logistik
ProTruck har altid været stærkt fokuseret på at være en fleksibel og effektiv partner for vores kunder. Denne ambition har ført til, at vi selv opererer fem egne lastbiler med egne chauffører, som leverer og henter maskiner i hele Danmark og Nordeuropa.
For at imødekomme et stigende aktivitetsniveau styrker den danske Hyster importør, ProTruck A/S, pr. 1. december 2016 sin interne organisation med ansættelsen af Steffen Harff som ny Transport- og Logistikansvarlig. Steffen bor i Ørting udenfor Odder, er 39 år og er speditionsuddannet. Han har tidligere arbejdet i speditionsbranchen og kommer senest fra en stilling som intern salgssupport hos en dansk produktionsvirksomhed.
ProTruck A/S oplever stigende aktivitet på alle områder og med over 400 solgte fabriksnye gaffeltruck i 2016, er koordination og styring af både lastbilerne og kørselstilladelser vokset til et selvstændigt job i sig selv. I konsekvens heraf har ProTruck A/S oprettet denne nye stilling som transport- og logistikansvarlig, som under Steffens ledelse skal sikre en mere optimeret strøm af varer ind og ud af virksomheden. Steffen vil supplerende til transportområdet også få til opgave at supportere værkstedet med intern planlægning af tid og ressourcer.
Ansættelsen af Steffen markerer en naturlig udvidelse og styrkelse af ProTruck’s organisation. I takt med at virksomheden vokser og udvider sine aktiviteter er det af vital betydning, at kompetence og ressourcer i både planlægning og værksted følger med.
Nyansættelsen er en naturlig konsekvens af den positive udvikling og vækst, som ProTruck har skabt siden etableringen for 5 år siden. På kun 5 år er virksomheden gået fra 5 til nu over 60 medarbejdere og har fået en fornuftig markedsposition på det danske truckmarked. Denne seneste nyansættelse markerer ambitioner om at geare virksomheden til en fortsat god vækst.

Skriv søgeord og tryk Enter for at søge

Shopping Cart

Ingen varer i kurven.