Nyheder

ProTruck A/S ansætter ny Lagermedarbejder

ProTruck A/S har netop afsluttet sit tredie driftsår som Hyster importør i Danmark. Markedsandelen er i 2014 mere end fordoblet i forhold til året før. Det betyder flere kunder og flere maskiner at servicere i et marked, som også er i svag bedring i forhold til de seneste år.
Facebook
LinkedIn
Twitter
Email

ProTruck A/S har netop afsluttet sit tredie driftsår som Hyster importør i Danmark. Markedsandelen er i 2014 mere end fordoblet i forhold til året før. Det betyder flere kunder og flere maskiner at servicere i et marked, som også er i svag bedring i forhold til de seneste år. Staben af medarbejdere er nu over 40 hvoraf langt de fleste er montører og mekanikere.
ProTruck A/S har et klart defineret fokus på det tekniske område som en absolut forudsætning for kundetilfredshed, og dermed langsigtet sund vækst. Reservedelslageret er en af de helt vitale dele af virksomheden, idet både eksterne kunder og egne serviceteknikere serviceres herfra med dele og support dagligt.
Derfor styrker virksomheden nu, med ansættelsen af Michael Reisch Kristensen som reservedelsassistent, lager-organisationen til yderligere, langsigtet vækst. Michael skal sammen med det øvrige personale udvikle forretningen og sikre et højt serviceniveau overfor både eksterne kunder og egne teknikere. Michael er 33 år gammel, bosiddende i Horsens og har sin første arbejdsdag mandag den 2. februar 2015.
Michael har en lang og alsidig erfaring med lager- og eftermarkedsopgaver indenfor både personbils- og truckbranchen. Michael står til rådighed fra den 2. januar 2015 og han kan hos ProTruck A/S kontaktes på mobil nr. 9154 7142 eller mail mkr@protruck.dk

Skriv søgeord og tryk Enter for at søge

Shopping Cart

Ingen varer i kurven.