Nyheder

ProTruck A/S ansætter ny Lagerchef

ProTruck A/S har netop afsluttet sit andet driftsår som Hyster importør i Danmark. Markedsandelen er i 2013 stort set fordoblet i forhold til året før. Det betyder flere kunder og flere maskiner at servicere i et marked, som også er i svag bedring i forhold til de seneste år.
Facebook
LinkedIn
Twitter
Email

ProTruck A/S har netop afsluttet sit andet driftsår som Hyster importør i Danmark. Markedsandelen er i 2013 stort set fordoblet i forhold til året før. Det betyder flere kunder og flere maskiner at servicere i et marked, som også er i svag bedring i forhold til de seneste år. Staben af medarbejdere er nu over 35 hvoraf langt de fleste er montører og mekanikere.
ProTruck A/S har et klart defineret fokus på det tekniske område som en absolut forudsætning for kundetilfredshed, og dermed langsigtet sund vækst. Reservedelslageret er en af de helt vitale dele af virksomheden, idet både eksterne kunder og egne serviceteknikere serviceres herfra med dele og support dagligt.
Derfor gearer virksomheden nu, med ansættelsen af Flemming Jensen som reservedelschef, lager-organisationen til yderligere, langsigtet vækst. Flemming skal sammen med det øvrige personale udvikle forretningen og sikre et højt serviceniveau overfor kunderne. Flemming Jensen er 52 år gammel, bosiddende i Horsens og har sin første arbejdsdag mandag den 6. januar 2014.
Flemming har en lang og alsidig erfaring med lager- og eftermarkedsopgaver indenfor lifte, gaffeltruck og intern transportmateriel, idet han i mange år har arbejdet i branchen med beslægtede produkter. Flemming står til rådighed fra den 6. januar 2014 og han kan hos ProTruck A/S kontaktes på mobil nr. 2971 9892 eller mail fje@protruck.dk

Skriv søgeord og tryk Enter for at søge

Shopping Cart

Ingen varer i kurven.