Nyheder

ProTruck A/S ansætter ny intern salgsmedarbejder

ProTruck A/S ansætter ny intern salgsmedarbejder ProTruck A/S har pr. 1. oktober 2015 ansat Susanne Fuglsang Rasmussen som Salgsassistent. ProTruck er vokset med vækstrater på 50% årligt siden etableringen i 2012, og styrkelsen af salgsafdelingen sigter på at geare virksomheden til at fortsætte den opadgående tendens.
Facebook
LinkedIn
Twitter
Email

ProTruck A/S ansætter ny intern salgsmedarbejder
ProTruck A/S har pr. 1. oktober 2015 ansat Susanne Fuglsang Rasmussen som Salgsassistent. ProTruck er vokset med vækstrater på 50% årligt siden etableringen i 2012, og styrkelsen af salgsafdelingen sigter på at geare virksomheden til at fortsætte den opadgående tendens.
Susanne er 42 år gammel og bosiddende i Odder. Susanne er Handelshøjskoleuddannet indenfor økonomi og sprog, og har en bred erfaring indenfor salgs og markedsføring i flere Østjyske virksomheder.
Susanne vil have kontor i Odder, hvorfra hun med reference til afdelingslederen vil supportere salgsafdelingen samt eksterne kunder.
Susanne står til rådighed fra tirsdag den. 15. september 2015 og hun kan hos ProTruck A/S kontaktes på hovednummeret 69 66 34 53 eller på mail sra@protruck.dk

Skriv søgeord og tryk Enter for at søge

Shopping Cart

Ingen varer i kurven.