Nyheder

ProTruck A/S ansætter ny Distriktschef i Midt- og Vestjylland

ProTruck A/S har pr. 1. september 2015 ansat Carsten Juul Jensen som Distriktschef i Midt- og Vestjylland (Distrikt 3). Dette salgsområde udgør ca. 15% af det samlede danske truckmarked og er kendetegnet ved mange små og mellemstore produktions- og logistikvirksomheder, som alle bruger den type
Facebook
LinkedIn
Twitter
Email

ProTruck A/S har pr. 1. september 2015 ansat Carsten Juul Jensen som Distriktschef i Midt- og Vestjylland (Distrikt 3). Dette salgsområde udgør ca. 15% af det samlede danske truckmarked og er kendetegnet ved mange små og mellemstore produktions- og logistikvirksomheder, som alle bruger den type produkter som Hyster er allerbedst til. Derfor er distriktet yderst vigtigt for ProTruck A/S. 

Carsten er 48 år gammel og bosiddende i Skive, hvor han har kæreste og 3 børn. Carsten kommer med 25 års erfaring fra branchen, hvor han har haft funktion, som værkfører, brugt truck ansvarlig, distriktschef Østjylland, distriktschef Sjælland og distriktschef Vestjylland. Carsten kommer fra en stilling som distriktschef i en konkurrerende virksomhed, hvor Carsten varetog salget i Midt- og Vestjylland.

Carsten er en yderst erfaren medarbejder, som kan varetage kunderelationer og udbygge salget i distriktet – baseret på en bred og dyb erfaring samt et yderst godt kendskab til distrikt og kunder.  

Carsten vil have hjemmekontor i Skive og derfra servicere og sælge til alle eksisterende og nye kunder i Midt- og Vestjylland. Carsten vil sammen med salgsdirektøren varetage alle Key Account Kunder i det Midt- og Vestjyske.

Carsten står til rådighed fra den mandag den. 31. august 2015 og han kan hos ProTruck A/S kontaktes på mobil nr. 22 78 27 80 
eller mail cjj@protruck.dk

Skriv søgeord og tryk Enter for at søge

Shopping Cart

Ingen varer i kurven.