Nyheder

ProTruck A/S ansætter ny chauffør til lastbil

ProTruck A/S oplever stigende aktivitet indenfor både salg og udlejning af gaffeltruck og andet materiel, og skal indenfor få måneder indvi et helt nyt, professionelt truck værksted.
Facebook
LinkedIn
Twitter
Email

ProTruck A/S oplever stigende aktivitet indenfor både salg og udlejning af gaffeltruck og andet materiel, og skal indenfor få måneder indvi et helt nyt, professionelt truck værksted. Et stigende aktivitetsniveau stiller krav til transport og logistik, og derfor forbedrer ProTruck A/S sin organisation på dette område.
ProTruck A/S har ansat en erfaren chauffør, som har mange års erfaring i både planlægning og udførelse af transporter i ind- og udland. Det er Per Kristensen, som er bosiddende i Malling lige nord for Odder, som fra 16. september 2013 har valgt at tage ansættelse i ProTruck A/S.
Per er 50 år gammel og har en lang erfaring med både planlægning af transport samt kørsel af maskiner. Senest kommer Per fra en stilling som formand ved NCC råstoffer på Århus Havn.
Per vil stå til rådighed fra den 16. september 2013 og han kan hos ProTruck A/S kontaktes på mobil nr. 2971 9893 eller mail pkr@protruck.dk

Skriv søgeord og tryk Enter for at søge

Shopping Cart

Ingen varer i kurven.