Nyheder

ProTruck A/S afslutter første halvår 2014 med levering af en fabriksny 18 tons gaffeltruck til MobilHouse – Fredericia Skurvogne A/S

ProTruck A/S er blevet valgt som leverandør af en 18 tons sværlast gaffeltruck til håndtering af skurvogne, containere og pavilloner hos virksomheden Mobilhouse - Fredericia Skurvogne A/S.
Facebook
LinkedIn
Twitter
Email

ProTruck A/S er blevet valgt som leverandør af en 18 tons sværlast gaffeltruck til håndtering af skurvogne, containere og pavilloner hos virksomheden Mobilhouse – Fredericia Skurvogne A/S.

Valget faldt på en fabriksny dieseldrevet sværlast truck i 18-20 ton klassen. Trucken er konfigureret specifikt til opgaven, og er efter ønske fra kunden blandt andet udstyret med 4 meter lange gafler, hydraulisk joy-stick betjening af hydraulikken samt fuld LED belysning.
Maskinen er udvalgt i konkurrence med flere svenske produkter efter en nøje vurdering af parametre såsom pris, kvalitet og ProTruck’s evne til hurtigt og effektivt at levere maskinen. Maskinen var i øvrigt lagervare hos ProTruck A/S, som helt bevidst arbejder målrettet mod løft i de tunge tonnager.
ProTruck A/S takker for tilliden.
Besøg www.protruck.dk og læs mere om virksomheden og vores produkter og services.

Skriv søgeord og tryk Enter for at søge

Shopping Cart

Ingen varer i kurven.