Om Protruck

Om

Historie

Milepæle

UnikTruck

Politik

Sponsor

Værdiskabende logistikløsninger

ProTruck er én af Danmarks største leverandører af interne logistikløsninger. Vi har Danmarks bredeste produktprogram med et udvalg, der rækker fra små el-drevne palleløftere, motor truck, store containertruck til kundespecifikke specialløsninger.

Historien

Gaffeltruck i blodet

Michael Laursen, Direktør

ProTrucks historie er et væksteventyr, der handler om mod, vision og en indgående forståelse af markedet

ProTruck er stiftet af Michael Laursen i 2011 og er søsterselskab til den internationale handelsvirksomhed UnikTruck.

Michael Laursen er søn af Jens Laursen, der skabte det legendariske danske gaffeltruck-firma JE-LAU, han var medejer og direktør af bl.a.  den tyske gaffeltruck-gigant Gabelstablervertrieb Schlüter GmbH. Erfaringsdatabasen er derfor solidt funderet med et stort internationalt netværk.

ProTruck har haft en eksplosiv vækst og har i dag afdelinger i Odder og Ringsted med showroom, salgsafdelinger og topmoderne værkstedsfaciliteter. Derfor kan vi altid kommer 360 grader rundt om enhver kunde og opgave.

 • 2021
 • 2020
 • 2019
 • 2018
 • 2017
 • 2016
 • 2015
 • 2014
 • 2013
 • 2012
 • 2011
 • JLG – et stærkt supplement til produktprogrammet

  I 2021 er ProTruck stolte af, at vi indgår samarbejde med det amerikanske brand JLG. JLG er en markedsledende aktør inden for liftudstyr til en lang række applikationer. Det betyder, at vi hos ProTruck står endnu stærkere med et komplet produktsortiment af lifte, teleskoplæssere, lagerplukkere, mastbomme og trailere, der kan matche ethvert behov.

 • Combilift og Cometto

  ProTruck føjer endnu et løft til produktsortimentet med det to højt estimerede brands: Irske Combilift, der excellere blandt de førende inden håndterings- og warehousemaskiner, mens italienske Cometto er specialiseret i design af multidirektionelle, selvkørende maskiner til transport af tungt gods.

   

 • Vinder af DI-Horsens Initativpris

  Vi er ovenud glade for at modtage DI Horsens’ fornemme Initiativpris, der lægger særligt vægt på virkelyst, kreativitet og mod til skalering. Prisen er et stort skulderklap til virksomhed og medarbejdere, for den understøtter de værdier, ProTruck hver dag forsøger at løfte.

 • FIMAP og Bulmor i produktsortimentet

  Virksomheden tilføjer italienske FIMAP gulvvaskemaskiner og østrigske  Bulmor’s sidelæsser- og 4-vejstruck program til produktsortimentet. På denne måde sikres et endnu bredere program og flere muligheder for komplette løsninger til vores kunder.

 • Nyt showroom i Odder og ny Sjællandsafdeling

  Virksomheden indvier et nyt showroom med kontor og lager på over 4500 m2 i Odder. Salgsorganisationen har nu Danmarks fineste faciliteter til fremvisning og demonstration af lagertruck, gaffeltruck og container-truck. En helt ny Sjællandsafdeling etableres i Ringsted hvor ProTruck opfører 2500 m2 showroom, kontor og lager ud til motorvejen i Kærup Industripark. Staben tæller nu 70 personer og vi vinder stadig markedsandele i et voksende marked. Søsterselskabet UnikTruck A/S fusioneres ind i ProTruck A/S med sidstnævnte som det fortsættende selskab.

 • ProTruck får agenturet for Carer og Dulevo

  Vi dækker nu Danmark med i alt 7 regionale salgschefer. Tilgangen af kunder er stabil og antallet af montører er oppe på over 30. Virksomheden køber og idriftsætter lastbil nr. 4 og 5 som begge er sværgods trækkere med blokvogne, og vi kan nu levere alt fra 1 – 65 tons med egne biler og eget personale. Medarbejderstaben er nu på knap 65 heltidsansatte, markedsandelen runder 5% og virksomheden udnævnes til Børsen Gazelle og vinder samtidig Erhvervsprisen 2016 i Odder Kommune.

 • Vi overtager agenturet på belgiske MOL

  Belgiske MOL-terminaltraktorer udgør et vigtigt supplement til truckprogrammet. Staben af sælgere og serviceteknikere udbygges målrettet. Virksomheden køber og idriftsætter sin tredje lastbil med sættevogn. Medarbejderstaben er på 45 og markedsandelen på ca. 4,5 %. I slutningen af året etableres eget datterselskab i Norge, hvor vi også repræsenterer handelsmærkerne Hyster, Utilev, MOL og Carer

 • Nye lokaler med topmoderne faciliteter

  Firmaet flytter ind i nye, skræddersyede lokaler og kan nu håndtere alle tekniske discipliner under ét tag. Salgs- og serviceorganisationen vokser støt og vi vinder de første større ordrer i tæt konkurrence med branchens største udbydere. Virksomheden køber sin anden lastbil med sættevogn og ansætter salgschauffør nr. 2. Medarbejderstaben er nu på 37 fuldtidsansatte og markedsandelen er vokset til over 3 %. Vækstraten var igen over 50%

 • Ny afdeling i Aalborg og Højer Truck ApS opkøbes

  Afdeling i Aalborg etableres og Højer Truck ApS med 4 ansatte opkøbes og integreres i ProTruck A/S. Virksomheden er ved at vokse ud af sine lokaler og der projekteres et nyt domicil på ca. 4000 m2 i Odders nordlige industrikvarter. Vi er nu 28 ansatte og skabte igen en vækstrate på 50%. Markedsandelen er retableret på knap 2,5% – netop dét niveau Hyster havde i Danmark før finanskrisen

 • Målrettet ekspansion indenfor salg og service

  Eksisterende og tidligere Hyster kunder opsøges og forretningen stabiliseres. Der ekspanderes målrettet indenfor både salg og service. Easy-Lift Gaffeltruck ApS opkøbes og integreres. Firmaet køber sin første lastbil med sættevogn. Vi er nu 20 ansatte og voksede det første år over 50%

 • ProTruck etableres. De første otte medarbejdere ansættes

  Michael Laursen etablerer ProTruck A/S i efteråret 2011 og ansætter 8 medarbejdere indenfor salg, service og administration. Der tegnes en 5 års eksklusiv importør- og forhandleraftale med Hyster og virksomheden indvier en ny 2600 m2 stor bygning i Odder syd for Aarhus. Årets sidste 3 måneder bruges på at kunne starte drift i Januar 2012

Vi er stolte over de priser,
vi har modtaget gennem årene

DI Horsens Initiativpris 2019
Børsens Gazellepris 2017
Børsens Gazellepris 2016
Odder Erhvervspris 2016

UnikTruck

International niche

UnikTruck er vores internationale nichebaserede forretningsenhed

Vil du købe brugt eller sælge dit brugte materiel, så er vi specialiseret i salg og udlejning af nyere brugte gaffeltruck samt container maskiner.

UnikTruck er en selvstændig forretningsenhed under ProTruck med et stort internationalt handelsnetværk og kompetencer, der sikrer gode og funktionelle sværlast produkter til en konkurrencedygtig og attraktiv pris.

Vi køber og sælger gaffeltrucks i alle størrelser. 

Politikker

Vores ansvar

Arbejdsmiljø

Vi tænker på. klima – både når det gælder vores fælles planet - og når det gælder vores ansatte.

Kvalitetssikring

Vores mål er altid at sætter baren højere for vores kvalitetsniveau, så vi overgår vores kunders forventninger.

Miljøvenlige servicebiler

Alle vores servicebiler kører med miljøvenlige euro5 eller euro6 motorer med lavt brændstof forbrug.

Solenergi

Begge vores afdelinger i såvel Odder som Ringsted er forsynet med solceller.

Sponsorater

Sponsorater

ProTruck sponsorerer aktivt flere organisationer i hele Danmark

Vores vision er at bidrage aktivt til attraktive rammer for lokale og regionale tiltag, der er engagerende og samfundsudviklende.

Derfor involverer vi os kun i samarbejder ud fra en politik, hvor vores engagement skal motivere og skabe værdi. Både for dem vi sponsorerer, og for os. Et noget-for-noget princip, hvor vi altid spiller en aktiv rolle i, at de fælles ambitioner kan opfyldes. 

Vil du søge om et sponsorat?

ProTruck.
Det logiske valg

Skriv søgeord og tryk Enter for at søge

Shopping Cart

Ingen varer i kurven.

Hvem kan søge ...

Lokale foreninger, klubber og enkeltpersoner inden for kultur, bredde- og eliteidræt kan søge om sponsorater, og vi bestræber os på at støtte bredt inden for de forskellige områder

Hvad støtter vi?

Vi sponsorerer gerne nyt udstyr, klubtøj osv. Herudover kan du, din forening eller klub søge om et bredere profilsponsorat omfattende stadion reklame, erhvervssamarbejde m.v. Vær opmærksom på, at der udover profilsponsorater ikke kan søges om sponsorater til at dække drifts- og vedligeholdelsesomkostninger.

Vi støtter ikke:

Politiske projekter

Projekter med religiøse formål

Projekter til skade for miljøet

Finansiering

Midlerne til kommercielle aktiviteter som sponsorater kommer fra ProTrucks egen drift, og virksomheden budgetterer specifikt årligt det beløb som kan afses til sponsorater.