Salg af gaffeltruck


27. november 2019
Hos ProTruck kan du købe en gaffeltruck til din virksomhed, og det kan ofte være en god idé, hvis du har kapitalen til det. Alternativt kan du vælge at købe en brugt gaffeltruck eller overveje, om langtidsleje er en bedre løsning.
Salg af gaffeltruck

Det kan være svært at vurdere, om du skal købe eller leje en gaffeltruck, og der er fordele og ulemper ved begge dele. Har du kapitalen, er det oplagt at investere i en ny gaffeltruck, men inden du beslutter dig, bør du overveje, om pengene kan investeres i noget andet, der giver et højere afkast.

Nedenfor giver vi et indblik i fordele og ulemper i forbindelse med at købe eller leje en gaffeltruck, og uanset hvilken løsning du vælger, kan vi hjælpe dig videre.

Fordele ved at købe en gaffeltruck

Har du brug for en ny gaffeltruck i din virksomhed, og har du kapitalen til rådighed, kan du vælge at købe en ny maskine. Generelt kan man sige, at der er bedre ting at investere i, fordi en gaffeltruck taber værdi over tid, men sådan kan man ikke altid sætte tingene op. Ønsker du at eje alle dine maskiner, skal du naturligvis købe din gaffeltruck.

Vælger du at købe en gaffeltruck, skal du være opmærksom på, at alle ændringer skal foretages inden for rammerne af CE-mærkningen, og du skal desuden sørge for en god serviceaftale, der tilbyder regelmæssig service hele året.

Fordelene ved at købe en gaffeltruck er:
– Du ejer selv maskinen
– Du kan ændre din gaffeltruck inden for rammerne af CE-mærkningen
– Din gaffeltruck figurerer som et aktiv i regnskabet

Ulemperne ved at investere i en gaffeltruck er:
– Det er dit ansvar, at maskinen lever op til gældende lovgivning
– Du står selv for vedligeholdelse og reparation
– Du binder kapital i en maskine, der taber værdi

Er langtidsleje en bedre løsning?

Er du ikke interesseret i at binde kapital i en gaffeltruck, kan du overveje at langtidsleje en i stedet. Hos ProTruck tilbyder vi både korttids- og langtidsleje, og ofte kan vi levere præcis den maskine, du har brug for, med en dags varsel.

Fordelene ved langtidsleje er, at du undgår høje startomkostninger, og hos ProTruck er service, reparation og forsikring en del af lejeaftalen, så du ikke skal bekymre dig om vedligehold og ting, der går i stykker.

Hvornår kan det betale sig at langtidsleje:
– I forbindelse med specifikke projekter
– Hvis du oplever store sæsonudsving
– Hvis du har brug for stor fleksibilitet i din maskinpark

Køb en brugt gaffeltruck

Har du det bedst med at eje, men har du ikke kapital til en ny gaffeltruck, så kan du i stedet overveje at købe en brugt. ProTruck og søsterselskabet UnikTruck har altid en stor maskinpark bestående af klargjorte, brugte gaffeltrucks, så du kan finde én, der matcher dine ønsker til størrelse, model og fabrikat.

Du er velkommen til at kontakte vores salgsafdeling på telefon 6966 3456 eller mail [email protected]. – hos os får du grundig vejledning, så du får en gaffeltruck, der stemmer overens med dine behov.