Nyheder

Niebuhr Gears A/S i Ikast vælger en løsning fra ProTruck A/S

Niebuhr Gears A/S i Ikast, som er en væsentlig producent af tandkranse og tandhjul til den producerende industri, havde brug for en 16 ton gaffeltruck med meget specielle byggemål.
Facebook
LinkedIn
Twitter
Email

Niebuhr Gears A/S i Ikast, som er en væsentlig producent af tandkranse og tandhjul til den producerende industri, havde brug for en 16 ton gaffeltruck med meget specielle byggemål. Man havde blandt andet behov for en meget kort og kompakt maskine med en lille venderadius, som samtidig skulle have en meget lav indgangshøjde og gerne fuld friløft mast. En meget sjælden kombination indenfor segmentet sværlast gaffeltruck.
Efter en kort og præcis dialog mellem Niebuhr Gears og salgschef Michael Bleher hos ProTruck fandt sidstnævnte den helt rigtige maskine til kunden. ProTruck sourcede en 16 ton Kalmar DCE160-6 fra 2007 via søsterselskabet UnikTruck A/S, som havde maskinen i sin lejeflåde.
Maskinen blev fragtet fra UnikTruck’s lager i Frihavnen i Hamborg til ProTruck’s domicil i Odder, og Niebuhr sendte to betroede medarbejdere til ProTruck i Odder for at teste og godkende maskinen.
De to ansvarlige herrer fra Niebuhr ønskede en begrænsning af kørehastigheden samt nogle specielle gafler, og dette blev monteret fra ProTruck’s side inden levering.
Maskinen blev leveret inden årsskiftet 2013 og løste blandt andet et rationaliseringsønske hos Niebuhr, idet man ønskede at komme ud af en lejeaftale på en lignende, men meget mindre skræddersyet maskine fra en anden truckleverandør.

Skriv søgeord og tryk Enter for at søge

Shopping Cart

Ingen varer i kurven.