Nyheder

MOL trækkere til terminaler og transport af tungt gods

MOL trækkere til terminaler og transport af tungt gods MOL terminal trækkere sælges fremadrettet eksklusivt af ProTruck på både det danske og det norske marked.
Facebook
LinkedIn
Twitter
Email

MOL trækkere til terminaler og transport af tungt gods
MOL terminal trækkere sælges fremadrettet eksklusivt af ProTruck på både det danske og det norske marked. Maskinerne produceres i et væld af varianter og kan tilpasses enhver kundes individuelle ønsker og behov.
Driftssikker, driftsøkonomisk, kraftfuld og altid med chaufførens komfort i centrum.
Det er nogle af de oplagte gevinster ved de belgiske MOL terminaltraktorer. Maskinerne er ekstremt funktionelle og bygger på årtiers erfaringer med intens hårdt dagligt slid i forbindelse med f.eks. transport af containere, løstrailere og skiftelad.  

Egen erfaring og teknologi anvendes løbende sammen med markedets stærkeste komponenter fra blandt andet Cummins, Volvo, Allison, ZF og Kessler til at forbedre terminaltraktorerne yderligere og udbygge MOL’s førerposition indenfor brugervenlighed, ergonomi, driftsøkonomi og sikkerhed.
MOL fabrikken ligger i Belgien og er specialiseret i forskellige industri køretøjer, blandt andet terminal trækkere. Virksomheden har ca. 650 ansatte og er privatejet. Virksomheden er meget kundeorienteret og der produceres kun efter ordre. Produkterne er kendetegnet ved høj kvalitet og et stærkt fokus på ergonomi og chauffør komfort.
Udvalget af MOL terminaltraktorer omfatter:

  • MOL YM-modeller med sideplaceret førerhus til håndtering af f.eks. løse sættevognstrailere og anhængere
  • MOL RM-modeller med vendbar førerplads designet til RoRo-opgaver og meget tunge transporter, der kræver både råstyrke og hurtighed
  • MOL YMT-modeller med vendbar førerplads til klassiske terminalopgaver på f.eks. havne

ProTruck A/S har indkøbt fire demo maskiner og glæder sig til at udbrede kendskabet til MOL produkterne i Danmark. Terminal-trækkere udgør et vigtigt supplement til ProTrucks voksende salg af container-truck og sværlast-truck på det danske marked.

Skriv søgeord og tryk Enter for at søge

Shopping Cart

Ingen varer i kurven.