Nye

HYSTER – H8.0-9.0FT

HYSTER - H8.0-9.0FT

Hyster H8.0-9.0FT er den største model i Hyster Fortens-serien. Disse dieseldrevne arbejdsheste klarer sikkert og elegant løfteopgaver op til 10 tons, og kan uden problemer indgå i en intensiv drift med kørsel i døgndrift. Med H8.0-9.0FT får føreren maksimal kraft, høj driftssikkerhed og eminent komfort. Det er samtidig muligt at tilvælge vores luksuriøse FLK-kabine for en optimal køreoplevelse.

HYSTER - H8.0-9.0FT

Hyster H8.0-9.0FT er den største model i Hyster Fortens-serien. Disse dieseldrevne arbejdsheste klarer sikkert og elegant løfteopgaver op til 10 tons, og kan uden problemer indgå i en intensiv drift med kørsel i døgndrift. Med H8.0-9.0FT får føreren maksimal kraft, høj driftssikkerhed og eminent komfort. Den smalle mastprofil sikrer samtidig et optimalt udsyn for truckføreren, som hurtigt skal kunne orientere sig. Udover uovertruffen førerergonomi tilbyder modellen høj kapacitet hele vejen rundt, som følge af en krafttig 5.7L GM eller en 3.8L Kubota motor.

Modellen kan samtidig specificeres med en række tilvalg, der ikke alene øger effektivitet og sikkerheden, men også førerens arbejdskomfort. Her er det blandt andet muligt at få tilvælge vores luksuriøse FLK-kabine.

Kontakt mig vedr. denne maskine!

Play Video
No content found

Skriv søgeord og tryk Enter for at søge

Shopping Cart

Ingen varer i kurven.