• COMBILIFT – Aisle Master Electric

   COMBILIFT – Aisle Master Electric

   Aisle Master Electric har alle de samme fordele som resterende produkter i den ikoniske Aisle Master-serie. Modellens eldrevne motor sikrer samtidig lav driftsøkonomi og maksimal performance. Aisle Master er ideel til lagerbygninger med smalle gang- og lagerarealer.

  • COMBILIFT – Cold Store Aisle Master

   COMBILIFT – Cold Store Aisle Master

   Cold Store Aisle Master har ikke alene de samme fordele som de resterende produkter i den ikoniske Aisle Master-serie. Denne model er samtidig specielt egnet til operationer i kolde klimaer.

  • combilift combi wr

   COMBILIFT – Combi-WR

   Combi-WR er med sit kompakte design og store løftekapacitet unik i sin klasse. Den ergonomiske styrepind gør det samtidig nemt at manøvrere maskinen, hvor det optimale udsyn samtidig bibeholdes, og sikkerheden holdes i top.

  • COMBILIFT – Combi-WR4

   COMBILIFT – Combi-WR4

   Combilift har ry for deres flervejsteknologi, og her er Combi-WR4 ikke en undtagelse. Modellen tilbyder høj manøvredygtighed og sikkerhed ved transport af selv tunge laster på smalle gangarealer.

  • HYSTER – P1.6-2.2

   HYSTER – P1.6-2.2

   P1.6-2.2 er en el-dreven højkapacitets palleløfter, der egner sig til alle slags arbejdsopgaver. Med denne Hyster-model er målsætningen at skabe den mest robuste af sin slags. Målet er indfriet ved at tilvælge stål, jern og glasfiber som primære byggematerialer.

  • HYSTER – P2.0-3.0S

   HYSTER – P2.0-3.0S

   Hysters P2.0-3.0S platform palleløfter er designet med høj ydeevne og lave driftsomkostninger. Det gør den ideel til at optimere horisontal transport, selv på mindre arbejdsarealer.

  • hyster - RP2.0-2.5N

   HYSTER – RP2.0-2.5N

   Den robuste Hyster Rider, RP2.0-2.5N, palleløfter er designet til at løse opgaver, der strækker sig over mellem til lange afstande. Denne maskine tilbyder fremragende manøvredygtighed, brugervenlighed, kontrol og synlighed.

  • HYSTER – P2.0UT S

   P2.0UT S er Hyster’s ståplade palleløfter i Utility-serien. Modellen er en velfungerende og solide løsning til den mindre krævende operation. Maskinen egner sig dermed til opgaver med medium belastning, og tilbyder tilgengæld fantastisk manøvredygtighed i smalle gangarealer.
   Derudover kører palleløftere 7,1 km/t på toppen, og kan løfter alle opgaver op til 2 tons uden problemer.

  • HYSTER – SC1.0

   HYSTER – SC1.0

   Hysters håndbetjente stabler SC1.0 er en omkostningseffektiv maskine, der egner sig til lette og mellemstore lageropgaver. Med nøgleord som robust, kraftfuld og pålidelig er stableren alsidig i sin anvendelse.

  • HYSTER – S1.0-1.2E

   Hysters elektriske gå-stabler S1.0-1.2E er kompakt maskine, der er nem at kontrollere og manøvrere på mindre arealer, men går samtidig ikke på kompromis med løftekapaciteten.

  • HYSTER – S1.0-1.2E 2

   HYSTER – S1.0-2.0 – S1.2-1.6 IL

   Hysters manuelle stablere, S1.0-2.0 og S1.2-1.6 IL, sikrer alle maksimal kontrol, synlighed og maksimalt udbytte af brugt arbejdstid. Med denne type maskine kan paller håndteres med lethed både under stabling og ved palleafhentning.

  • HYSTER – S1.2-2.0S (IL-SL) 2

   HYSTER – S1.2-2.0S (IL-SL)

   Hysters elektriske platform stabler, S1.2-2.0S, er med en løftehøjde på op til 6 meter og kapacitet op til 2 ton egnet til mange forskellige brancher og arbejdsarealer.

  Skriv søgeord og tryk Enter for at søge

  Shopping Cart

  Ingen varer i kurven.