• COMBILIFT – COMBI-MG Mobile Gantry

   Combilift Combi-MG er en den ideel løsning til effektiv håndtering af gods i store målestoksforhold og ekstreme vægtskalaer. Combi-MG er perfekt til brug på i industrier indenfor shipping, vindmøller, cement og stål.

  • COMBILIFT – CSS

   Med Combilift´s CSS-model har læsning af container aldrig været nemmere. Én operatør kan takket være maskinens innovative design læsse en fuld container på egen hånd. Det optimerer ikke alene arbejdstiden, men også sikkerheden.

  • COMBILIFT – Straddle Carrier HD

   Combilift Combi-SC HD er den mest omkostningseffektive løsning i sin klasse til effektiv håndtering af containere og gods i store målestoksforhold.

  • COMETTO SPMT – MSPE 40T

   Cometto MSPE modelserie består af forskellige modulopbyggede transportere, der alle udgør en alt-i-en løsning til håndtering af materiale af høj belastning. MSPE 40T er den ideelle transportløsning til gods op til 40 tons.

  • COMETTO SPMT – MSPE 48T

   Cometto MSPE modelserie består af forskellige modulopbyggede transportere, der alle udgør en alt-i-en løsning til håndtering af materiale af høj belastning. MSPE 48T er den ideelle transportløsning til gods op til 48 tons.

  • COMETTO SPMT – MSPE EVO2 60T

   Cometto MSPE modelserie består af forskellige modulopbyggede transportere, der alle udgør en alt-i-en løsning til håndtering af materiale af høj belastning. MSPE EVO2 60T er den ideelle transportløsning til gods op til 60 tons.

  • COMETTO ETH / ETL – 20-400 tons

   Cometto ETH / ETL modelserie er designet til at håndtere stor belastning over korte afstande. Maskinen har hydraulisk løft og sænk af platformen og bygges til at håndtere en hvilken som helst opgave mellem 20 og 400 tons.

  • COMETTO SPMT – MSPE EV03 70T

   Cometto MSPE modelserie består af forskellige modulopbyggede transportere, der alle udgør en alt-i-en løsning til håndtering af materiale af høj belastning. MSPE EVO3 70T er den ideelle transportløsning til gods op til 70 tons.

  Skriv søgeord og tryk Enter for at søge

  Shopping Cart

  Ingen varer i kurven.