• MOL – YM185 4×2

   Terminaltraktoren, YM183 4×2, er fra MOL´s YM-modelserie. Modellen har sideplaceret førerhus, der gør den ideel til håndtering af blandt andet løse sættevognstrailere og anhængere.

  • MOL – YM225 4×2

   Terminaltraktoren, YM225 4×2, er fra MOL´s YM-modelserie. Modellen har sideplaceret førerhus, der gør den ideel til håndtering af blandt andet tunge løse sættevognstrailere og anhængere.

  • MOL – YME225 4×2

   Terminaltraktoren, YME225 4×2, er fra MOL´s YME-modelserie. Modellen er udstyret med et optimeret Litium/Io batteri, som sikrer en effektiv kørsel uden forbrug af fossilt brændstof. Det gør maskinen fordelagtig for økonomien og miljøet.

  • MOL – RM255 (4×4)

   Terminaltraktoren, RM255 (4×4), er fra MOL´s RM-modelserie. Modellen er udstyret med vendbar førerplads, der er specielt designet til RoRo-opgaver og meget tung industritransport. Opgaver som både kræver råstyrke og hurtighed.

  • Carer A80X 2

   CARER – A80X

   Carers A-serie af elektriske gaffeltrucks består af en række kvalitetsmaskiner, som alle er et fordelagtigt alternativ til gas- og dieseltrucks. A-serien består af nogle af de bedste maskiner i sin klasse, når det kommer til miljøvenlighed, lydløshed og driftsøkonomi. A80X har en kapacitet på 8 tons, hvilket gør den ideel til mindre løfteopgaver.

  • CARER – A80/900X

   Carers A-serie af elektriske gaffeltrucks består af en række kvalitetsmaskiner, som alle er et fordelagtigt alternativ til gas- og dieseltrucks. A-serien består af nogle af de bedste maskiner i sin klasse, når det kommer til miljøvenlighed, lydløshed og driftsøkonomi. A80-900X har en kapacitet på 8 tons, hvilket gør den ideel til mindre løfteopgaver.

  • Carer A100X

   CARER – A100X

   Carers A-serie af elektriske gaffeltrucks består af en række kvalitetsmaskiner, som alle er et fordelagtigt alternativ til gas- og dieseltrucks. A-serien består af nogle af de bedste maskiner i sin klasse, når det kommer til miljøvenlighed, lydløshed og driftsøkonomi. A100X har en kapacitet på 10 tons, hvilket gør den ideel til mellemtunge løfteopgaver.

  • Carer A160X-200X 2

   CARER – A160X-200X

   Carers A-serie af elektriske gaffeltrucks består af en række kvalitetsmaskiner, som alle er et fordelagtigt alternativ til gas- og dieseltrucks. A-serien består af nogle af de bedste maskiner i sin klasse, når det kommer til miljøvenlighed, lydløshed og driftsøkonomi. A160-200X har en kapacitet op til 20 tons, hvilket gør den ideel til selv de tungeste løfteopgaver.

  • CARER – F60-90HD2

   Carers elektriske gaffeltruck, F 60-90 HD2, er designet til at i lange arbejdsintervaler ved høj ydeevne. Udover pålidelighed og lang batterilevetid tilbyder denne høj kapacitets gaffeltruck optimal komfort for føreren. F 60-90 HD2 har førerkabinen, du ikke vil ud af.

  • Carer F60-F90HD2 2

   CARER – F60-F90HD2 (containergående)

   Carers elektriske gaffeltruck, F60-90 HD2, er designet til at i lange arbejdsintervaler ved høj ydeevne. Kapaciteten op til 9 tons, et kompakt design og lange gafler gør F60-90 HD2 ideel til at håndtere og transportere containere.

  • COMBILIFT – COMBI-MG Mobile Gantry

   Combilift Combi-MG er en den ideel løsning til effektiv håndtering af gods i store målestoksforhold og ekstreme vægtskalaer. Combi-MG er perfekt til brug på i industrier indenfor shipping, vindmøller, cement og stål.

  • COMBILIFT – Straddle Carrier HD

   Combilift Combi-SC HD er den mest omkostningseffektive løsning i sin klasse til effektiv håndtering af containere og gods i store målestoksforhold.

  Skriv søgeord og tryk Enter for at søge

  Shopping Cart

  Ingen varer i kurven.