• DULEVO – SPARK 700M

   SPARK 700M er Dulevos mest kompakte manuelle fejemaskine. 700M tilbyder en høj ydeevne, som kan tilpasses ethvert miljø blot ved justering af maskinens primære børster. Det kompakte design gør det samtidig nemt at nå ind i trange hjørne og områder.

  • DULEVO – 52EH

   Dulevos 52EH er en fejemaskine i en kompakt størrelse, som stadig indeholder karaktertrækkene fra de større industrifejemaskiner. 52 HD er designet til brug på både offentlige og industrielle områder, hvor maskinen skal kunne tilgå og fjerne snavs på selv de mest udfordrende steder.

  • dulevo 74EH 2

   DULEVO – 74EH

   Dulevos 74EH er en fejemaskine i en kompakt størrelse, som stadig indeholder karaktertrækkene fra de større industrifejemaskiner. 74 EH er designet til brug på både offentlige og industrielle områder, hvor maskinen skal kunne tilgå og fjerne snavs på selv de mest udfordrende steder.

  • dulevo 700 EH/BH 2

   DULEVO – 700 EH/BH

   Dulevos 700EH/BH er en usammenlignelig fejemaskine med høj ydeevne og manøvredygtighed indenfor sin klasse. Her kombineres ydeevnen for en større maskine med et kompakt design, hvilket gør maskinen ideel til effektiv rengøring af mindre arealer.

  • DULEVO – 900 EH/BH

   Dulevos 900 EH/BH er en usammenlignelig fejemaskine med høj ydeevne og manøvredygtighed indenfor sin klasse. Maskinen har alle de samme fordele som 700 versionen, men er med en større fejebredde egnet til til effektiv rengøring af større arealer.

  • DULEVO – 75

   Dulevos 75 model er beregnet til mindre områder, men kan ved behov også bruges til større arealer. 75 modellen tilbyder optimal operatørkomfort samtidig med et perfekt fejeresultat. Maskinen er udstyret med forskellige børstetyper og størrelse, som gør det muligt at indfange selv det fineste støv.

  • DULEVO – 90

   Dulevos 90 model er den perfekte maskine til brug i særligt støvede miljøer. Stærk, pålidelig og lydløs er blot nogle af de fordele, som modellen tilbyder. Rengøringen bliver fejlfri hver gang med denne manøvredygtige og brugervenlige fejemaskine.

  • DULEVO – 100

   Dulevos 100 model er den perfekte maskine til brug i særligt støvede miljøer. Stærk, pålidelig og lydløs er blot nogle af de fordele, som modellen tilbyder. Rengøringen bliver fejlfri hver gang med denne manøvredygtige og brugervenlige fejemaskine.

  • DULEVO – 120

   Hvis støv er en stor udfordring, er Dulevos 120 model den rette maskine for dig. Dette er en ekstraordinær model, der passer til alle miljøer og underlag. Samtidig med at være solid, pålidelig og lydløs er 120 modellen i stand til at indsamle selv det fineste snavs.

  • DULEVO – 1100-1300

   Hvis støv er en stor udfordring, er Dulevos 1100-1300 model den rette maskine for dig. Dette er en ekstraordinær model, der passer til alle miljøer og underlag. Den bredde fejevidde gør modellen i stand til at indsamle selv det fineste snavs.

  • DULEVO – 1000 EH

   Dulevos 1000 EH er en pålidelig og professionel maskine, hvor produktivitet og alsidighed er ord, der med rette kan giver passende beskrivelse. 1000 EH leverer altid formidable resultater både indendørs og udendørs og på ethvert underlag.

  • DULEVO – 850

   Dulevos 850 gadefejer er med sit specifikke design, den perfekte maskine til brug i midtbyen. Den er en kombination af formidable fejekapacitet og manøvrevenlighed. Modellen er udviklet til at kunne nå selv de mest udfordrende områder i byen, som traditionelle fejere ikke kan.

  Skriv søgeord og tryk Enter for at søge

  Shopping Cart

  Ingen varer i kurven.