• HYSTER – A1.3-1.5XNT

   A1.3-1.5XNT er velegnet til en almindelig til middelhård arbejdsindsats i henhold til batteriets størrelse og ydeevne. En fordelagtig anskaffelsespris, lave driftsomkostninger og ergonomisk design er kendetegnene for A1.3-1.5XNT. Det er den mest kompakte truck i sin klasse, hvilket gør den ideel til brug i smalle arbejdsgange og mindre arbejdsarealer.

  • HYSTER – J1.5-2.0XNT

   J1.5-2.0XNT er velegnet til en almindelig til hård arbejdsindsats. Den høje kørekomfort, lave driftsomkostninger og ergonomisk design er kendetegnene for J1.5-2.0XNT. Den er blandt de mest kompakte truck i sin klasse, hvilket gør den ideel til brug i smalle arbejdsgange og mindre arbejdsarealer.

  • HYSTER – J1.6-2.0XN

   J1.6-2.0XN er Hyster’s flagskib i de mere gængse truckstørrelser fra 1.6 til 2.0 tons. Maskinen er designet med øje for den ultimativt køreoplevelse. Maskinens er trods sine fire hjul yderst manøvredygtig med en venderadius som en tre-hjulet el-truck.

  • HYSTER – J2.2-3.5XN

   Hyster J2.2-3.5XN er bevis på Hysters fænomenale formåen og mange års erfaring. J2.2-3.5XN er en kvalitetssikret, bundsolid og kraftfuld truck, der trækkes af et 80 Volts batteri. Ergonomi, sikkerhed og frisigt kan samtidig tages til nye højder med tilbehør som ProTruck´s specialfremstillede FLK-førerkabine.

  • HYSTER – J4.0-5.5XN

   Hyster J4.0-5.5XN er med sin mellemstore størrelse egnet til kraftige løft og intens kørsel. J4.0-5.5XN har med sit bundsolide 80 Volts batteri en upåklagelig og pålidelig ydeevne. På trods af at være el-dreven, så egner denne model sig også til udendørs kørsel. Det er samtidig muligt at tilvælge vores luksuriøse FLK-kabine for optimal ergonomi og arbejdskomfort.

  • HYSTER – J10-18XD

   J10-18XD er en af de Hyster´s seneste lanceringer. Hyster udemærker sig især indenfor big-truck området, og J10-18XD er ingen undtagelse. Denne nye eldrevne model har en ydeevne og effektivitet som en dieseltruck, hvilket er revolutionært for brancheindustrien.

  • Hyster - J7.0-9.0XN¨

   HYSTER – J7.0-9.0XNL

   J7.0-9.0XNL er en af de Hyster´s seneste lanceringer. Hyster udemærker sig især indenfor big-truck området og J7.0-9.0XNL er ingen undtagelse. Det er en truck bygget til kørsel i alt slags klima – både inde og ude. Motoren forsynes af to Lithium-Ion batterier, hvilket sikrer en driftsikker maskine med høj ydeevne.

  • Carer A80X 2

   CARER – A80X

   Carers A-serie af elektriske gaffeltrucks består af en række kvalitetsmaskiner, som alle er et fordelagtigt alternativ til gas- og dieseltrucks. A-serien består af nogle af de bedste maskiner i sin klasse, når det kommer til miljøvenlighed, lydløshed og driftsøkonomi. A80X har en kapacitet på 8 tons, hvilket gør den ideel til mindre løfteopgaver.

  • CARER – A80/900X

   Carers A-serie af elektriske gaffeltrucks består af en række kvalitetsmaskiner, som alle er et fordelagtigt alternativ til gas- og dieseltrucks. A-serien består af nogle af de bedste maskiner i sin klasse, når det kommer til miljøvenlighed, lydløshed og driftsøkonomi. A80-900X har en kapacitet på 8 tons, hvilket gør den ideel til mindre løfteopgaver.

  • Carer A100X

   CARER – A100X

   Carers A-serie af elektriske gaffeltrucks består af en række kvalitetsmaskiner, som alle er et fordelagtigt alternativ til gas- og dieseltrucks. A-serien består af nogle af de bedste maskiner i sin klasse, når det kommer til miljøvenlighed, lydløshed og driftsøkonomi. A100X har en kapacitet på 10 tons, hvilket gør den ideel til mellemtunge løfteopgaver.

  • Carer A120X 2

   CARER – A120X

   Carers A-serie af elektriske gaffeltrucks består af en række kvalitetsmaskiner, som alle er et fordelagtigt alternativ til gas- og dieseltrucks. A-serien består af nogle af de bedste maskiner i sin klasse, når det kommer til miljøvenlighed, lydløshed og driftsøkonomi. A100X har en kapacitet på 12 tons, hvilket gør den ideel til tungere løfteopgaver.

  • Carer A160X-200X 2

   CARER – A160X-200X

   Carers A-serie af elektriske gaffeltrucks består af en række kvalitetsmaskiner, som alle er et fordelagtigt alternativ til gas- og dieseltrucks. A-serien består af nogle af de bedste maskiner i sin klasse, når det kommer til miljøvenlighed, lydløshed og driftsøkonomi. A160-200X har en kapacitet op til 20 tons, hvilket gør den ideel til selv de tungeste løfteopgaver.

  Skriv søgeord og tryk Enter for at søge

  Shopping Cart

  Ingen varer i kurven.