• JLG – Ecolift 50

   Ecolift 50 er ideel til de mange arbejdsopgaver i de lavere arbejdshøjder. Her er effektivisering og sikkerhed i højsædet, da denne maskine erstatter brugen af stiger i forbindelse med arbejdsopgaver.

  • JLG – Ecolift 70

   Ecolift 70 er ideel til de mange arbejdsopgaver i de lavere arbejdshøjder. Her er effektivisering og sikkerhed i højsædet, da denne maskine erstatter brugen af stiger i forbindelse med arbejdsopgaver.

  • JLG – 830P

   830P er med sit kompakte og lette design ideel til brug i arbejdsmiljøer med skrøbeligt underlag. Med denne type mastlift kombineres løftehøjde og rækkevidde med en minimal belastning af underlaget.

  • JLG – 1030P

   1030P er med sit kompakte og lette design ideel til brug i arbejdsmiljøer med skrøbeligt underlag. Med denne type mastlift kombineres løftehøjde og rækkevidde med en minimal belastning af underlaget. Den store platform giver samtidig føreren optimale arbejdsbetingelser og -¬plads.

  • JLG – FT70

   FT70 er med sit innovative saml-selv design nem at transportere og kan dermed indgå i ethvert arbejdsmiljø. Den stabile platform og 360 graders omdrejning gør FT70 til et oplagt værktøj for en sikker og effektiv arbejdsgang.

  • JLG – FT Liftpod Combo Pack

   JLG Liftpod Combo Pack kombinerer alsidigheden for både FT70 og FT140 i én samlet pakke. Pakken indeholder en komplet FT140 lift, samt base og kontravægt fra FT70, hvilket gør det muligt at bygge begge lifttyper.

  • JLG – FT140

   FT140 er med sit innovative saml-selv design nem at transportere og kan dermed indgå i ethvert arbejdsmiljø. Den stabile platform og 360 graders omdrejning gør FT140 til et oplagt værktøj for en sikker og effektiv arbejdsgang.

  Skriv søgeord og tryk Enter for at søge

  Shopping Cart

  Ingen varer i kurven.