• JLG – X430AJ

   X430AJ er, med sin uovertruffene horisontal rækkevidde, en af de bedste og mest alsidige maskiner i sin klasse. I kraft af maskinens kraftige lithium-ion batteri er X430AJ Lydsvag og miljøvenlig, hvilket kun er nogle af modellens mange fordele.

  • JLG – X500AJ

   X500AJ er, med sit kompakte design, den ideelle model til smallere gangarealer og ujævne køreflader. Modellen er samtidig særdeles manøvredygtig, og sikrer med en brugervenlig hastighedskontrol en jævn og sikker drift hver gang.

  • JLG – X600AJ

   X600AJ er, med sit kompakte design, den ideelle model til smallere gangarealer og ujævne køreflader. Modellen er særdeles manøvredygtig og med en høj platformkapacitet, der tilsammen giver en jævn og sikker køreoplevelse.

  • JLG – X770AJ

   X770AJ er en højkapacitets bomlift i et kompakt design. Det gør modellen i stand til at passere igennem standard dobbeltdøre. X770AJ er samtidig manøvredygtig på ujævne køreflader, som sammen med en høj platformkapacitet giver en jævn og sikker køreoplevelse.

  • JLG – X1000AJ

   X1000AJ er med sin suveræne rækkevidde den førerne i sin klasse, hvilket gør den en foretrukken model til sikkert og stabilt arbejde i højden.

  • JLG – H340AJ HYBRID

   H340AJ er en hybridmodel, der med både elektriske og dieseldrevne motorer giver en ydeevne og køreoplevelse lig de fuldt dieseldrevne modeller. H340AJ komplekse hybridteknologi gør den i ideel til arbejdsopgaver både inden- og udendørs.

  • JLG – E300 Series

   Tilgængelighed, manøvredygtighed, produktivitet og miljøvenlig er alle ord, som med rette beskriver E300 serien fra JLG. Modellernes kraftige el-motor gør maskinerne i stand til at løse komplekse arbejdsopgaver lydløst og emissionsfrit.

  • JLG – E400 Series

   Tilgængelighed, manøvredygtighed, produktivitet og miljøvenlig er alle ord, som med rette beskriver E400 serien fra JLG. Modellernes kraftige el-motor gør maskinerne i stand til at løse komplekse arbejdsopgaver lydløst og emissionsfrit.

  • JLG – E450AJ

   Tilgængelighed, manøvredygtighed, produktivitet og miljøvenlig er alle ord, som med rette beskriver E450AJ. Modellens kraftige el-motor gør maskinen i stand til at løse komplekse arbejdsopgaver lydløst og emissionsfrit.

  • JLG – H800AJ

   H800AJ er en hybridmodel, der med både elektriske og dieseldrevne motorer giver en ydeevne og køreoplevelse lig de fuldt dieseldrevne modeller. H800AJ komplekse hybridteknologi gør den i ideel til arbejdsopgaver både inden- og udendørs.

  • JLG – EC600SJ

   EC600SJ er, udover at være en af de højeste elektriske boomlifte i sin klasse, miljøvenlig, manøvredygtig og produktiv i drift. Modellens kraftige el-motor gør maskinen i stand til at løse komplekse arbejdsopgaver lydløst og emissionsfrit

  • JLG – H600SJ

   H600SJ er, udover at være en af de højeste elektriske boomlifte i sin klasse, miljøvenlig, manøvredygtig og produktiv i drift. Modellens kraftige el-motor gør maskinen i stand til at løse komplekse arbejdsopgaver lydløst og emissionsfrit. Den automatiske antispinregulering gør samtidig modellen i stand til at operere på ujævne kørerflader og underlag.

  Skriv søgeord og tryk Enter for at søge

  Shopping Cart

  Ingen varer i kurven.