• JLG – 340AJ

   340AJ er førende i sin klasse indenfor terrænbarhed, hvilket gør den særdeles alsidig til brug i en lang række forskellige opgavetyper og industrier. 340AJ er samtidig udstyret med ekstra ståldele, der gør modellen mere modstandsdygtig for slag og hårdføre opgaver.

  • JLG – 450 Series

   450 serien fra JLG udmærker sig ved exceptionel produktivitet i kraft af de multifunktionelle evner. Det innovative og forbedrede design gør ydermere 450 serien til både holdbar og brugervenlig.

  • JLG – 600 Series – Articulating

   JLG´s 600 serie er branchens første fuldt integrerede og intelligente understel, som automatisk tilpasser sig ujævnt terræn med en hældning helt op til 10 grader. Maskinen tilpasser sig alt imens den kører fuld højde, hvorfor 600 serien leverer usammenlignelig stabilitet og funktionalitet.

  • JLG – 800 Series – Articulating

   JLG´s 800 serie er, med sine 67 sekunder fra jord til maksimal løftehøjde, en af de hurtigste på markedet. Serien tilbyder samtidig forbedret horisontal rækkevidde, større platformkapacitet og god ydeevne.

  • JLG – 1250AJP

   1250AJP er endnu en af JLG´s tidsoptimerende maskiner, der på blot 95 sekunder kan gå fra jorden til 38 meters højde. Maskinens indiskuterbare kvalitet og robuste design sikrer altid føreren optimal stabilitet og kapacitet.

  • JLG – 1500AJP

   1500AJP er en af de højeste artikulerende bomlifte på markedet. Sammenlignet med lignende modeller er 1500AJP samtidig overlegen på både rækkevidde, kapacitet og løftehastighed.

  • JLG – 400 Crawler Series

   Med JLG´s 400 crawler serie når du områder som traditionelle bomlifte ikke kan. Disse modeller kan med deres imponerende trækkraft kører i både mudder, sand og endda sne. Serien er samtidig ideel til brug på mere følsomme underlag – såsom beton og fortov.

  • JLG – 400 Series

   Effektiviser din produktivitet og arbejdstid med JLG´s 400 serie af teleskopiske bomlifte. Denne maskinserie tilbyder fordelagtig løfte- og kørehastighed samtidig med en uovertruffen rækkevidde.

  • JLG – 600 Crawler Series

   Overkom arbejdsopgaver på vanskelige lokationer med JLG´s 600 crawler serie, som er designet til at operere og overkomme selv de mest udfordrende omgivelser. Stålsporene gør maskinserien modstandsdygtig, hvor muligheden for gummispor gør maskinerne agile i brolagt terræn.

  • JLG – 600 Series – Telescopic

   600 serien fra JLG er med sit kompakte design ideel til at operere på begrænset plads. Det bliver derfor muligt at udfører opgaver i selv de højeste og snævre områder.

  • JLG – 800 Series – Telescopic

   800 serien fra JLG lader dig nå nye højder på rekordtid. Den eksklusive Quikstik boom gør det muligt at nå fra jorden til 25 meters højde på mindre en 50 sekunder. Med et innovativt og slidstærkt design kan maskinerne også operere på ujævne flader og terræner.

  • JLG – Ultra Series

   Optimer arbejdsgangen med en teleskopisk bomlift fra JLG´s Ultra Serie. Med arbejde i 12 meters højde eller mere kræver det en lift der er bygget til at yde optimalt på alle parametre. Det er, hvad du får med Ultra Serien.

  Skriv søgeord og tryk Enter for at søge

  Shopping Cart

  Ingen varer i kurven.