• Hyster - H1.6-2.0FTS 3

   HYSTER – H1.6-2.0FTS

   H1.6-2.0FTS er den mest kompakte truck med forbrændingsmotor I Hyster Fortens-serien. Modellen er kendetegnet ved sin driftssikkerhed og vælges ofte til logistikopgaver, som ønskes udført alle døgnets timer hele året rundt.

  • Hyster - H2.0-3.5A

   HYSTER – H2.0-3.5A

   H2.0-3.5A er den mest kompakte truck med forbrændingsmotor hos Hyster. Modellen er kendetegnet ved sin driftssikkerhed og vælges ofte til logistikopgaver, som ønskes udført alle døgnets timer hele året rundt.

  • hyster h40-55 FT 2

   HYSTER – H4.0-5.5FT

   Hyster H4.0-5.5FT en den ideel maskine til tungere og besværlige arbejdsopgaver. Disse arbejdsheste drives af en kraftfuld 3,8L motor fra Kubota. Modellen er fra Fortens-serien, der er designet ud fra en filosofi om, at selv det sværeste løft skal gøres bekvemt. Det er samtidig muligt at tilvælge vores luksuriøse FLK-kabine for en optimal køreoplevelse.

  • HYSTER – H6.0-8.0FT

   Hyster H6.0-8.0FT er blandt de tungere trucks i Hyster Fortens-serien. Disse dieseldrevne arbejdsheste klarer sikkert og elegant løfteopgaver op til 8 tons, og kan uden problemer indgå i en intensiv drift med kørsel i døgndrift. Med H6.0-8.0FT får føreren maksimal kraft, høj driftssikkerhed og eminent komfort. Det er samtidig muligt at tilvælge vores luksuriøse FLK-kabine for en optimal køreoplevelse.

  • HYSTER – H8.0-9.0FT

   Hyster H8.0-9.0FT er den største model i Hyster Fortens-serien. Disse dieseldrevne arbejdsheste klarer sikkert og elegant løfteopgaver op til 10 tons, og kan uden problemer indgå i en intensiv drift med kørsel i døgndrift. Med H8.0-9.0FT får føreren maksimal kraft, høj driftssikkerhed og eminent komfort. Det er samtidig muligt at tilvælge vores luksuriøse FLK-kabine for en optimal køreoplevelse.

  Skriv søgeord og tryk Enter for at søge

  Shopping Cart

  Ingen varer i kurven.