• HYSTER – SC1.0

   HYSTER – SC1.0

   Hysters håndbetjente stabler SC1.0 er en omkostningseffektiv maskine, der egner sig til lette og mellemstore lageropgaver. Med nøgleord som robust, kraftfuld og pålidelig er stableren alsidig i sin anvendelse.

  • HYSTER – S1.0-1.2E

   Hysters elektriske gå-stabler S1.0-1.2E er kompakt maskine, der er nem at kontrollere og manøvrere på mindre arealer, men går samtidig ikke på kompromis med løftekapaciteten.

  • HYSTER – S1.0-1.2E 2

   HYSTER – S1.0-2.0 – S1.2-1.6 IL

   Hysters manuelle stablere, S1.0-2.0 og S1.2-1.6 IL, sikrer alle maksimal kontrol, synlighed og maksimalt udbytte af brugt arbejdstid. Med denne type maskine kan paller håndteres med lethed både under stabling og ved palleafhentning.

  • HYSTER – S1.2-2.0S (IL-SL) 2

   HYSTER – S1.2-2.0S (IL-SL)

   Hysters elektriske platform stabler, S1.2-2.0S, er med en løftehøjde på op til 6 meter og kapacitet op til 2 ton egnet til mange forskellige brancher og arbejdsarealer.

  • Hyster RS1.6

   HYSTER – RS1.6

   Hysters stand-in stabler, RS1.6, er til dig, der behøver en pålidelig maskine til at arbejde i højden og køre længere afstande. RS1.6 har med en fremragende accelerationsevne samt hurtig køre- og løftehastighed mange anvendelsesmuligheder, hvor selv de mest krævende opgaver kan løses.

  • HYSTER P2.0 SD

   HYSTER – P2.0SD

   Hysters P2.0SD stabler muliggør dobbelthåndtering, hvilket gør den ideel til brug i travle varehuse og vareudleveringer. I kraft af den kraftige motor og lave driftsomkostninger er P2.0SD den ideelle maskine til optimering af enhver opgave indenfor pallehåndtering og transport.

  Skriv søgeord og tryk Enter for at søge

  Shopping Cart

  Ingen varer i kurven.