• HYSTER – J1.6-2.0XN

   J1.6-2.0XN er Hyster’s flagskib i de mere gængse truckstørrelser fra 1.6 til 2.0 tons. Maskinen er designet med øje for den ultimativt køreoplevelse. Maskinens er trods sine fire hjul yderst manøvredygtig med en venderadius som en tre-hjulet el-truck.

  • HYSTER – J2.2-3.5XN

   Hyster J2.2-3.5XN er bevis på Hysters fænomenale formåen og mange års erfaring. J2.2-3.5XN er en kvalitetssikret, bundsolid og kraftfuld truck, der trækkes af et 80 Volts batteri. Ergonomi, sikkerhed og frisigt kan samtidig tages til nye højder med tilbehør som ProTruck´s specialfremstillede FLK-førerkabine.

  • HYSTER – J4.0-5.5XN

   Hyster J4.0-5.5XN er med sin mellemstore størrelse egnet til kraftige løft og intens kørsel. J4.0-5.5XN har med sit bundsolide 80 Volts batteri en upåklagelig og pålidelig ydeevne. På trods af at være el-dreven, så egner denne model sig også til udendørs kørsel. Det er samtidig muligt at tilvælge vores luksuriøse FLK-kabine for optimal ergonomi og arbejdskomfort.

  • HYSTER – J10-18XD

   J10-18XD er en af de Hyster´s seneste lanceringer. Hyster udemærker sig især indenfor big-truck området, og J10-18XD er ingen undtagelse. Denne nye eldrevne model har en ydeevne og effektivitet som en dieseltruck, hvilket er revolutionært for brancheindustrien.

  • Hyster - J7.0-9.0XN¨

   HYSTER – J7.0-9.0XNL

   J7.0-9.0XNL er en af de Hyster´s seneste lanceringer. Hyster udemærker sig især indenfor big-truck området og J7.0-9.0XNL er ingen undtagelse. Det er en truck bygget til kørsel i alt slags klima – både inde og ude. Motoren forsynes af to Lithium-Ion batterier, hvilket sikrer en driftsikker maskine med høj ydeevne.

  Skriv søgeord og tryk Enter for at søge

  Shopping Cart

  Ingen varer i kurven.