• FIMAP – Mxr

   Fimap Mxr er den perfekte erstatning for en manuel rengøringsløsning til den daglige rengøring af større arealer op til 3.000 m2. Maskinens kompakte størrelse gør Mxr særdeles manøvredygtig, hvilket også gør den passende til brug i mindre rum.

  • FIMAP – BMg

   Fimap BMg er skabt på baggrund af hvad kunderne mente der manglede på markedet som kunne imødekomme deres behov. På baggrund af deres efterspørgsel tilbyder BMg alle de samme fordele, som de større modeller, men i et mindre og praktisk design.

  • FIMAP – Mr60-100

   Fimap Mr-model er ideel til rengøring og vedligeholdelse af overflader op til 6.500 m2 såsom fabrikker, supermarkeder og plejehjem. Maskinerne er samtidig udstyret med alle Fimap´s innovative teknologier, som holder ressourceforbruget på et minimum.

  • FIMAP – MMg

   Fimap MMg egner sig til ethvert arbejdsmiljø op til 4.500 m2, hvilket gør den ideel til rengøring i fitnesscentre, produktionsvirksomheder og serviceområder. MMg har med sit fokus på bæredygtighed og prisoverkommelighed været med til at sætte nye standarder for den professionelle rengøringsverden.

  • FIMAP – Magna 85/100

   Fimap´s Magna 85/100 er en kraftfuld gulvvaskemaskine, hvis innovative design tillader en exceptionel og effektiv performance hver gang. Modellen er især velegnet til større områder såsom industrimiljøer, stationer og lufthavne.

  • FIMAP – Magna

   Fimap Magna er fremstillet i specialproduceret plast, der sikrer en robust og holdbar gulvvaskemaskine, som er egnet til selv de mest krævende applikationer i industrielle miljøer.

  • FIMAP – SMg

   Fimap SMg er en robust og kraftfuld maskine, der er ideel til rengøring af selv de største industrielle miljøer. SMg egner sig til rengøring og vedligeholdelse af arealer op til 20.000 m2 såsom logistikcentre, stationer og lufthavne

  Skriv søgeord og tryk Enter for at søge

  Shopping Cart

  Ingen varer i kurven.