• DULEVO – SPARK 700M

   SPARK 700M er Dulevos mest kompakte manuelle fejemaskine. 700M tilbyder en høj ydeevne, som kan tilpasses ethvert miljø blot ved justering af maskinens primære børster. Det kompakte design gør det samtidig nemt at nå ind i trange hjørne og områder.

  • DULEVO – 52EH

   Dulevos 52EH er en fejemaskine i en kompakt størrelse, som stadig indeholder karaktertrækkene fra de større industrifejemaskiner. 52 HD er designet til brug på både offentlige og industrielle områder, hvor maskinen skal kunne tilgå og fjerne snavs på selv de mest udfordrende steder.

  • dulevo 74EH 2

   DULEVO – 74EH

   Dulevos 74EH er en fejemaskine i en kompakt størrelse, som stadig indeholder karaktertrækkene fra de større industrifejemaskiner. 74 EH er designet til brug på både offentlige og industrielle områder, hvor maskinen skal kunne tilgå og fjerne snavs på selv de mest udfordrende steder.

  • dulevo 700 EH/BH 2

   DULEVO – 700 EH/BH

   Dulevos 700EH/BH er en usammenlignelig fejemaskine med høj ydeevne og manøvredygtighed indenfor sin klasse. Her kombineres ydeevnen for en større maskine med et kompakt design, hvilket gør maskinen ideel til effektiv rengøring af mindre arealer.

  • DULEVO – 900 EH/BH

   Dulevos 900 EH/BH er en usammenlignelig fejemaskine med høj ydeevne og manøvredygtighed indenfor sin klasse. Maskinen har alle de samme fordele som 700 versionen, men er med en større fejebredde egnet til til effektiv rengøring af større arealer.

  Skriv søgeord og tryk Enter for at søge

  Shopping Cart

  Ingen varer i kurven.