• DULEVO – 850

   Dulevos 850 gadefejer er med sit specifikke design, den perfekte maskine til brug i midtbyen. Den er en kombination af formidable fejekapacitet og manøvrevenlighed. Modellen er udviklet til at kunne nå selv de mest udfordrende områder i byen, som traditionelle fejere ikke kan.

  • DULEVO – D.zero²

   D.Zero² er Dulevos første fuldt elektriske gadefejer. Med innovativ teknologi, ydeevne og kompakt størrelse er denne ideel til vedligeholdelse i byer og kommunale arealer. D.Zero² står for nul emission af CO2 og skadelige gasser, hvilket både er til gavn for omgivelserne og miljøet.

  • DULEVO – D.zero² hydro

   D.Zero² Hydro er Dulevos første fuldt elektriske gadevasker. Med innovativ teknologi, ydeevne og kompakt størrelse er denne ideel til vedligeholdelse i byer og kommunale arealer. D.Zero² står for nul emission af CO2 og skadelige gasser, hvilket både er til gavn for omgivelserne og miljøet.

  • DULEVO – D3

   Dulevo´s D3 tager førerens køreoplevelse til et helt nyt niveau. Maskinen er udstyret med det nyeste og mest avancerede teknologi, som er standardsættende for sin kategori. D3 er effektiv i drift og har samtidig en fordelagtig driftsøkonomi. I en unik kobling af kompromisløs kvalitet og innovativt design, står D3 som en af de bedst ydende gadefejemaskiner på markedet.

  • DULEVO – D6

   Dulevos D6 er gadefejeren, der tager rengøringen til nye højder. Maskinen er udstyret med det nyeste og mest avancerede teknologi, som er standardsættende for sin kategori og for førerens køreoplevelse. D6 er effektiv i drift, og har samtidig en fordelagtig driftsøkonomi.

  • DULEVO – 5000 Veloce

   Dulevos 5000 Veloce gadefejer er den første fejer i verden til at kombinere manøvredygtighed, pålidelighed og fart med en overkommelig pris.

  • DULEVO – 6000

   En innovative og solid struktur, en effektiv løsning til alle behov og en rummelig affaldsbeholder er hvad, der gør Dulevos 6000 gadefejer til det perfekte arbejdsredskab til alle årstider og områder.

  • DULEVO – 6000 Combi

   Dulevos 6000 Combi gadefejer er kendt som den mest økologisk maskine på verdensmarkedet, hvorfor den lever op til EPA og EURO standarder. 6000 Combi er designet til gade- og industri rengøring, hvilket gør den passende til brug i lufthavne, supermarkeder og havne.

  • DULEVO – 6000 Hydro

   Dulevos 6000 Hydro er en gadevasker, der kan rengøre selv de største veje og smalleste gader. 6000 Hydro er designet til højtryksrengøring og vedligeholdelse af byområder.

  • DULEVO – 6000 CNG

   Dulevo 6000 CNG er den eneste metan-drevne gadefejer med mekanisk sugeevne. Det er samtidig uden at gå på kompromis med fejeevnen. Med 6000 CNG har Dulevo udviklet en miljøvenlig maskine, der reducerer emission af fine partikler og motorforurening.

  • DULEVO – DT7

   Dulevo 7500 er en selvopsamlende gadefejer, der er designet til brug i større og mere hårdføre by- og vejområder. Den kraftige sugeevne gør det muligt at opsamle alle typer materiale.

  • DULEVO – DT8H

   Dulevo 8000 er en selvopsamlende gadefejer, der er designet til brug i større og mere hårdføre by- og vejområder. Den kraftige sugeevne gør det muligt at opsamle alle typer materiale.

  Skriv søgeord og tryk Enter for at søge

  Shopping Cart

  Ingen varer i kurven.