• DULEVO – 75

   Dulevos 75 model er beregnet til mindre områder, men kan ved behov også bruges til større arealer. 75 modellen tilbyder optimal operatørkomfort samtidig med et perfekt fejeresultat. Maskinen er udstyret med forskellige børstetyper og størrelse, som gør det muligt at indfange selv det fineste støv.

  • DULEVO – 90

   Dulevos 90 model er den perfekte maskine til brug i særligt støvede miljøer. Stærk, pålidelig og lydløs er blot nogle af de fordele, som modellen tilbyder. Rengøringen bliver fejlfri hver gang med denne manøvredygtige og brugervenlige fejemaskine.

  • DULEVO – 100

   Dulevos 100 model er den perfekte maskine til brug i særligt støvede miljøer. Stærk, pålidelig og lydløs er blot nogle af de fordele, som modellen tilbyder. Rengøringen bliver fejlfri hver gang med denne manøvredygtige og brugervenlige fejemaskine.

  • DULEVO – 120

   Hvis støv er en stor udfordring, er Dulevos 120 model den rette maskine for dig. Dette er en ekstraordinær model, der passer til alle miljøer og underlag. Samtidig med at være solid, pålidelig og lydløs er 120 modellen i stand til at indsamle selv det fineste snavs.

  • DULEVO – 1100-1300

   Hvis støv er en stor udfordring, er Dulevos 1100-1300 model den rette maskine for dig. Dette er en ekstraordinær model, der passer til alle miljøer og underlag. Den bredde fejevidde gør modellen i stand til at indsamle selv det fineste snavs.

  • DULEVO – 1000 EH

   Dulevos 1000 EH er en pålidelig og professionel maskine, hvor produktivitet og alsidighed er ord, der med rette kan giver passende beskrivelse. 1000 EH leverer altid formidable resultater både indendørs og udendørs og på ethvert underlag.

  Skriv søgeord og tryk Enter for at søge

  Shopping Cart

  Ingen varer i kurven.