Greens Engros

Kundeudtalelse

Fra lokal grønthandler til storspiller

I 2005 tog Greens Engros deres første spæde skridt mod at blive betroet leverandør af friske råvarer til restaurations- og cateringbranchen. Det hele startede med en lille butik på Frederiksberg, der siden har vokset sig til 100 ansatte på 7.000 m2. Senest har de udvidet med egen produktion af klargjorte råvarer og friskpresset juice i et hav af forskellige varianter.

Greens Engros

Hos Greens Engros banker deres grønne hjerte for gode medarbejderforhold og bæredygtighed. Blandt andet sikre samarbejdet med Too Good to Go og WeFood, at overskydende råvarer både tjener kloden og middagsbordet. Overskydende bioaffald bliver ligeledes brugt som organisk foder på de danske bondegårde.

De 20 nye, elektriske palleløftere skal hjælpe chaufførerne til et bedre og mere ergonomisk dagligdag, hvor de bedste råvarer kan leveres til tiden med lethed. Hos ProTruck er vi stolte af at hjælpe til at levere kvalitet til tiden til Green Engros mange glade kunder.

Greens Engros

ProTruck kan og vil levere

Vi ønskede at skabe et bedre arbejdsmiljø for vores medarbejdere, hvorfor vi stod overfor at skifte alle manuelle pallevogne ud med elektriske. ProTruck kunne levere meget kraftfulde maskiner, der kunne bruges udendørs til en rigtig fornuftig pris. De havde den kvalitet, vi søgte på det rigtige tidspunkt.

Vi valgte ProTruck til, fordi de har mange af de samme værdier som os selv – troværdighed og gensidig tillid. Med dem var det ikke prisen, vi diskuterede men nærmere den opgave, der skulle løses. For os var det relationen og tilliden til, at ProTruck kan og vil levere det, vi efterspurgte, der var udslagsgivende.

Greens Engros logo

Lars-Erik Rasmussen

COO/Vicedirektør