Damstahl

Kundeudtalelse

Stål og styrke

Damstahl er en familieejet produktionsvirksomhed i rivende udvikling. De excellerer som den eneste pan-europæiske grossist for rustfrit stål, der opererer i otte lande. De senere år har virksomheden særligt styrket sin position og er ud over Danmark markedsledende i lande som Tyskland, Sverige, Norge, Holland, Slovenien, Finland og Frankrig.

Damstahl

Damstahl har flere end 300 medarbejdere og er kendte for deres høje kvalitet. Det konstante fokus på at skabe værdi for deres kunder afspejles samtidig gennem hele virksomhedens og den virke – ligesom vi hos ProTruck hver eneste dag arbejder for at skabe værdi for vores kunder.

Samarbejdet mellem ProTruck og Damstahl sker i overensstemmelse med begge virksomheders vision og mission. De menneskelige og etiske værdier er derfor i centrum, hvor også høj kvalitet og værdiskabelse for kunderne går op i en højere enhed.

Hos ProTruck sætter vi stor pris på det værdifulde samarbejde med Damstahl og glæder os over de fremtidige projekter, vi skal løfte sammen.

Damstahl

Udskiftning af hele flåden med ProTruck som samarbejdspartner

I foråret 2018 skiftede Damstahl hele vores danske flåde på 15 gaffeltruck ud med trucks fra ProTruck.
Ud over selve skiftet af både el- og dieseltruck ønskede vi også en ”grønnere” profil, hvorfor vi udelukkende valgte eltruck i størrelserne fra 1,5 tons op til 6 tons.

Maskinerne har vist sig at være yderst driftsstabile – også i forhold til det 2 holdsskifte vi kører. Efterfølgende har vi også erhvervet maskiner til både vores norske og svenske afdelinger. På de 3 år har maskinerne samlet flyttet ca. 100.000 tons rustfrit stål.

Valget af ProTruck har vi ikke fortrudt i forhold til service/vedligehold. Der er meget kort responstid og ProTruck ligger geografisk rigtig godt i forhold til vores afdeling i Skanderborg, hvor de også har vist sig stærke i både Norge og Sverige.

Generelt kan jeg kun anbefale ProTruck som samarbejdspartner.

Skal vi også hjælpe dig?