Udtalelser

Stål og styrke

Damstahl er en familieejet produktionsvirksomhed i rivende udvikling. De excellerer som den eneste pan-europæiske grossist for rustfrit stål, der opererer i otte  lande og stadig er familiejet. De senere år har virksomheden særligt styrket sin position og er ud over Danmark, markedsledende i lande som Tyskland, Sverige, Norge, Holland, Slovenien, Finland og Frankrig.

Damstahl har flere end 300 medarbejdere og er kendte for deres høje kvalitet og et stærkt fokus på at skabe værdi hos kunderne. Ligesom vi hos ProTruck hver eneste dag ønsker at skabe værdi for vores kunder.

Samarbejdet mellem ProTruk og Damstahl sker i overenstemmelse med begge virksomheders vision og mission, hvor menneskelige og etiske værdier er i centrum og høj kvalitet og værdiskabelse for vores kunder,  går op i en højere enhed.

Hos ProTruck er sætter vi stor pris på det værdifulde samarbejde med Damstahl og glæder os over de fremtidige projekter, vi skal løfte sammen.

Damstahl
Damstahl

Udskiftning af hele flåden med ProTruck som samarbejdspartner

I foråret 2018 skiftede Damstahl hele vores danske flåde på 15 gaffeltruck ud med truck fra ProTruck. Ud over selve skiftet af både el- og dieseltruck ønskede vi også en ”grønnere” profil, hvorfor vi udelukkende valgte eltruck, i størrelserne fra 1,5 tons op til 6 tons.

Maskinerne har vist sig at være yderst drift stabile, også i forhold til det 2 holds skifte vi kører. Efterfølgende har vi også erhvervet maskiner til både vores norske og svenske afdelinger. På de 3 år har maskinerne samlet flyttet ca. 100.000 tons rustfrit stål.

Valget af ProTruck har vi ikke fortrudt i forhold til service/vedligehold, med meget kort responstid, ProTruck ligger geografisk rigtig godt i forhold til vores afdeling i Skanderborg, og har også vist sig stærke i både Norge og Sverige.

Generelt kan jeg kun anbefale ProTruck som samarbejdspartner.

Læs hvad andre kunder siger ...

Skriv søgeord og tryk Enter for at søge

Shopping Cart

Ingen varer i kurven.