Aarhus Tech

Kundeudtalelse

Samarbejdet med Aarhus Tech fortsætter

Aarhus Tech er en stor uddannelsesinstitution beliggende i Aarhus, hvor blandt andet fremtidens truckfører uddannes og dygtiggøres. Aarhus Tech tilbyder hele spektret af ungdoms-, voksen- og efteruddannelser herunder 28 erhvervsuddannelser og AMU-kurser indenfor hele 10 kompetenceområder.

Aarhus Tech

ProTruck har i den forbindelse leveret i alt 16 maskiner, som består af både palleløftere, stablere, rækketruck og dieseltrucks. Maskinerne skal alle indgå i undervisningen på skolen, når de mange elever skal erhverve et truckcertifikat.

Læring er en af grundstenene på Aarhus Tech, hvilket også er forudsætningen for, at eleverne kan gå ud som kompetente og dygtige fagfolk, der kan bidrage positivt til erhvervs- og arbejdslivet.

Vi er stolte over at være med til at uddanne den næste generation af faglærte. ProTruck takker for de flotte ord, og glæder os over et godt fremtidigt samarbejde.

Fantastisk samarbejde med enorm fleksibilitet

For et halvt års tid siden begyndte vi at søge efter nye trucks. Vi har leaset de trucks, vi har nu, hvor vi startede med at hente forskellige tilbud ind. ProTruck matchede de detaljer og de krav, vi havde til de trucks, som vi ønskede at have i vores truckhal.

ProTruck har været helt fantastiske at samarbejde med i forhold til serviceaftalen på vores trucks. Det har betydet enorm stor fleksibilitet, der faktisk mest gavner os. Det er især i forhold til, at maskinerne hurtigt kan blive repareret og kører videre. Det er specielt vigtigt, når vi kører 7 dagskurser. Her nytter det ikke, at maskinerne står stille i to eller tre dage ad gangen. Så det betyder rigtig meget, at hjælpen kommer indenfor få timer – og det gør ProTruck.