Job hos ProTruck

Bliv en del af et stærkt team

Distriktschef til Nordjylland


Kan du sælge på kvalitet og TCO? Hos ProTruck søger vi den dygtigste relations-sælger til industrisegmentet i Nordjylland. Som distriktschef overtager du en god købende kundeplatform med gode muligheder for udvidelse af omsætning – en opgave du skal løfte med et stærkt bagland i ryggen.

Om ProTruck

ProTruck skaber komplette logistiske løsninger indenfor intern transport, der kan matche enhver udfordring i alle typer virksomheder. Vi har siden 2011 kombineret markedets stærkeste kvalitetsprodukter og serviceydelser med nogle af branchens mest erfarne og kompetente medarbejdere indenfor salg, service, reservedele og værkstedsdrift.

Vi har hovedsæde i Odder samt kontor i Aalborg og Ringsted. ProTruck er eneforhandler af CAT Lifttrucks og Kalmar i Danmark, Grønland og Færøerne.

Dine opgaver og ansvar

Du overtager en god kundeportefølje og en oversigt over mulige nye kunder i Nordjylland fra vores nuværende distriktschef, der går på pension. Dit ansvar er derfor at udvide omsætningen, hvilket sker gennem både kortsigtet og langsigtet salg. Som distriktschef for Nordjylland vil du have kollegaer hos ProTrucks nye afdeling på havnen i Aalborg. Du har samtidig et meget stærkt bagland på hovedkontoret i Odder med internt salg. Du bliver en del af en dygtig sælgergruppe, som har ansvar for de øvrige distrikter i Danmark – med reference til salgsdirektør René Bertelsen.

Dine primære opgaver kommer til at være:

  • Opfølgning på henvendelser
  • Relations opbygning til eksisterende kunder og potentielle kunder gennem kundemøder, opringninger og øvrige KAM-aktiviteter
  • Ringe ud, booke møder, sende tilbud og følge op på tilbud
  • Kundeaktiviteter, sponsorarrangementer m.v.

Vi ser for os følgende profil

Du har flere års erfaring som salgsansvarlig af længerevarende kapitalvarer, hvor salgsprocesserne kan strække sig over flere år. Ideelt har du erfaring med salg til industrisegmentet i Nordjylland og har et godt netværk blandt beslutningstagere i dette segment. Du har erfaring med TCO og salg af eftermarkedsydelser.

Du er dygtig til at begå dig både overfor indkøbschefer, ejerledere, økonomidirektører – men også med operatører og andre på gulvet. Du er dermed dygtig til at forstå enhver kundes behov.

Som person er du ansvarstagende og fleksibel. Du kan arbejde med stor grad af selvstændighed og har ikke behov for micromanagement. Du er en dygtig kommunikator både mundtligt og skriftligt. Du behersker engelsk på godt niveau.

Som sælger er du slutteligt glad for at benytte CRM.

ProTruck tilbyder

Det går rigtig godt for ProTruck, og du får den stærkeste produktportefølje på markedet for trucks til industrien.

Hos ProTruck får du en stor palette af produkter, løsninger og services. ProTrucks tilgang er fleksibilitet og løsningsorienteret:”Vi finder en løsning!”. Din leder har tid og overskud til at fokusere på salg og at støtte sine sælgere, så du vil opleve meget god sparring. Du får en hverdag, hvor du får selv planlægger dine indsatser for det område, du er ansvarlig for.

Den rigtige kandidat vil få en meget attraktiv lønpakke, og du får gode kollegaer, hvor tonen er positiv og uformel.

Har det interesse?

Kontakt venligst Arne Kleven hos Kleven & Partners Rekruttering, hvis du har spørgsmål, inden du beslutter dig for at søge stillingen. Arnes telefonnummer er +45 20 88 77 63.

Søg stillingen ved at trykke på ansøgningsknappen nedenfor.

Har du lyst til at blive vores nye kollega?

Alle indkomne ansøgninger vil naturligvis blive behandlet fortroligt!

  • Tiltrædelse: Snarest muligt efter ansættelse
  • Ansøgningsfrist: torsdag d. 13 april 2023

Om ProTruck


ProTruck har været på en enestående vækstrejse og er i dag én af Danmarks største leverandører af gaffeltrucks, terminaltraktorer, specialmaskiner og øvrige logistikløsninger med en årlig omsætning på over 400 mio. kr.

Denne markedsposition er opnået på bare ti år siden starten i 2011. Nøglefaktorerne har været en kombination af de helt rigtige medarbejdere og en konstant indsats på høj kvalitet i både produkter og service.

I dag er vi 100+ dedikerede medarbejdere, der hver dag arbejder for at skabe værdi for vores kunder.

Fakta


Grundlagt

2012

Antal medarbejdere

+100

Regionale værksteder

6

Udekørende serviceteknikere

+35

Årlig omsætning

Over 400 mio DKK

Areal

+14.000 m2 faciliteter

Se hvem vi er