Job

Distriktschef - Sjælland

Denne stilling er for dig, som altid udfordrer status quo og er drevet af at skabe resultater og relationer. Du kommer til at arbejde med relationssalg til en bred vifte af kunder på Sjælland, så hvis du interesserer dig for både at flytte mennesker og lukke ordrer, vil du få det bedste af begge verdener.

Kvalifikationer
Da du får et selvstændigt resultatansvar, er det afgørende, at du kan drive dig selv uden at blive
”holdt i hånden”. Du er ganske enkelt en salgsprofil, der evner at styre både dig selv, en krævende salgsproces og dine kunder. Dine ordrer vil du vinde, og du vil nå dine mål – sagt meget enkelt, er du en solid salgsprofil, der kan stå på egne ben og skabe resultater.

Din personlighed er afgørende for succes i denne stilling. Egenskaber som selvtillid, gennemslagskraft, gode kontakt- og forhandlingsevner, vedholdenhed og ikke mindst godt købmandskab er absolutte forudsætninger for at lykkes. Det er ikke afgørende, at du har produkt- og brancheerfaring, da du vil få den nødvendige introduktion og oplæring.

Din arbejdsform er præget af en høj grad af vedholdenhed samt en stærk kommerciel og økonomisk forståelse, og du trives i en organisation præget af ordentlighed og fokus på muligheder, indsats og resultater. Du er ganske enkelt et menneske, man gerne vil se igen, når man først har hilst på dig én gang.

Dine muligheder
Hvis du er den rette profil, bliver de fremtidige aktiviteter på Sjælland bygget op omkring dig og dit potentiale. Du starter således som spiller og har mulighed for at udvikle dig til træner.

Der er tale om en personlig og faglig udfordring i en dynamisk, uformel organisation, hvor frihed under ansvar, humor og ikke mindst professionalisme er bærende elementer i hverdagen. Du lander i en virksomhed, der har succes og samtidig er enestående på markedet – en virksomhed med et stort vækstpotentiale.

Du indtræder i et velfungerende setup med et stort potentiale. Der er tale om et krævende job, men til gengæld vil dine kolleger og ledelsen gøre alt for, at du lykkes inden for et meget spændende og kvalitetsbevidst forretningsområde. Dette i et miljø med højt til loftet og under en salgsdirektør, der er indstillet på, at du selv vil og kan, at et ord er et ord, og at man husker at fejre succeserne.

Løn- og ansættelsesvilkår modsvarer de stillede krav og forhandles individuelt.

Til besætning af denne stilling benytter vi Asgaard recruiment. Upload derfor dit cv og ansøgning her: https://asgaardrecruitment.dk/stillingsopslag/?hr=show-job/122364&locale=da_DK

Har du fået lyst til at blive vores nye kollega?

Så send dit CV og din personlige ansøgning til job@protruck.dk
Skriv i emnefeltet.

Alle indkomne ansøgninger vil naturligvis blive behandlet fortroligt!

Tiltrædelse: Snarest muligt
Ansøgningsfrist: Vi har ikke ansøgningsfrist på vores stillingsannoncer, idet vi indkalder kandidater successivt under rekrutteringsforløbet.
Afspil video

ProTruck A/S

Fakta om ProTruck A/S

Læs mere
Yderligere oplysninger om stillingen fås ved henvendelse til:
Steffen Pretzmann
Tel: +45 2247 9146
E-mail: sp@asgaardrecruitment.dk

(Bemærk: Ansøgninger skal IKKE sendes til denne mail.)

Skriv søgeord og tryk Enter for at søge

Shopping Cart

Ingen varer i kurven.