Nyheder

Endnu en special-løsning fra ProTruck A/S

Endnu en special-løsning fra ProTruck A/S ProTruck A/S har netop afsluttet leveringen af en flåde af gaffeltruck til Alfred Priess A/S
Facebook
LinkedIn
Twitter
Email

Endnu en special-løsning fra ProTruck A/S
ProTruck A/S har netop afsluttet leveringen af en flåde af gaffeltruck til Alfred Priess A/S i Vinderup, som er en betydelig leverandør af stål komponenter, stål konstruktioner og transformerstationer.
Alfred Priess A/S er en traditionsrig virksomhed, som er vokset kraftigt de seneste år. Som følge deraf havde virksomheden nu brug for frisk kørende materiel, men samtidig skulle det nye materiel naturligvis opfylde en række specielle krav – blandt andet skulle alt nyt materiel passe ind i den særlige stil og det layout, som kendetegner Alfred Priess A/S.
Én af specialopgaverne gik ud på at ombygge en 12 tons gaffeltruck til mobilkran. Dette indebar omkonstruktion af hydraulik anlæg, udskiftning af mast med en fabriksny 20 tons meter Fassi kran samt montering af radiostyring og støtteben m.v.
Gaffeltrucken blev forberedt i detaljer på ProTrucks topmoderne værksted inklusiv hydraulisk snitflade og kran-påbygningen, der blev gennemført i tæt samarbejde med kranspecialisten Tmp Hydraulik A/S.
Endnu et eksempel på den fleksibilitet og kundeorienterede tænkning, som kendetegner ProTruck A/S.

Skriv søgeord og tryk Enter for at søge

Shopping Cart

Ingen varer i kurven.