Nyheder

”De gule” fra Odder udvider samarbejdet med ”de hvide” fra Fredensvang

”De gule” fra Odder udvider samarbejdet med ”de hvide” fra Fredensvang...
Facebook
LinkedIn
Twitter
Email

Odder-virksomheden ProTruck A/S, der er eksklusiv importør af de karakteristiske gule HYSTER gaffeltruck og HYSTER intern transportmateriel i Danmark, har opgraderet fra sølv- til guldsponsorat i fodboldklubben AGF.
Det er efterhånden fire år siden, at ProTruck og AGF begyndte samarbejdet i form af et bronzesponsorat. Det gode samarbejde og de gode resultater resulterede i en opgradering til sølvsponsor i 2016. Det er dette sponsorat, som nu opgraderes til højeste kategori – guld – for at give endnu bedre oplevelser til medarbejdere og kunder og skabe nye forretningsmæssige relationer.
Om baggrunden for at indgå et samarbejde med AGF uddyber Michael Laursen, adm. direktør i ProTruck:
– "Vores forretning er landsdækkende i forhold til både salg, udlejning og service af gaffeltruck, men vi har også en stærk lokal og regional forankring. Vi har mange kunder i Østjylland og langt de fleste af vores medarbejdere bor her. Derfor ønsker vi også at bakke op om idrætten og kulturlivet i vores nærområde".
Videre fortæller Michael: "Vi støtter allerede aktivt AGF i form af et sølvsponsorat og nu synes vi, at tiden er inde til at udvide samarbejdet i form af et større guldsponsorat. Vi er glade for at være en del af AGF’s netværk og ønsker at bakke op om den sportslige og forretningsmæssige genrejsning, som AGF er godt i gang med. Vi har mange medarbejdere, der er AGF-fans og også mange kunder, der generelt går op i fodbold og nu kan vi tilbyde dem endnu bedre oplevelser til AGF’s kampe."
– "Vi bruger samarbejdet med AGF aktivt og skaber på den måde nye forretningsmæssige relationer til kunder og leverandører. Vi er en virksomhed i vækst og vi ser et samarbejde med AGF som et naturligt trin for os. Vi er nu store nok og brede nok til at udnytte et sponsorat af denne kaliber, så det også giver et forretningsmæssigt spin-off", fortæller Michael Laursen.
OM PROTRUCK A/S:
ProTruck A/S i Odder er generalimportør og eksklusiv forhandler af Hyster produkter og serviceydelser i Danmark, Færøerne og Grønland. Udover hovedkontor i Odder syd for Aarhus har virksomheden også en sjællands-afdeling i Ringsted. Hyster var én af de første producenter af truck i verden og mærket er i dag én af verdens mest købte gaffeltruck. En Hyster gaffeltruck er udviklet og produceret i Europa og med europæiske krav og ønsker i højsædet. Et Hyster produkt forener god totaløkonomi med høj driftssikkerhed, komfort og arbejdsglæde.
ProTruck A/S tæller nu mere end 85 medarbejdere, som hver dag stræber efter at skabe værdi for vores kunder. Vi har til huse i helt nyt domicil, der tæller over 12.000 kvadratmeter under tag og indeholder et topmoderne værksted med alle faciliteter til service af både de helt store og mindre truck og warehouse materiel.
Læs mere på www.protruck.dk

Skriv søgeord og tryk Enter for at søge

Shopping Cart

Ingen varer i kurven.