Nyheder

”De gule” fra Odder øger støtten til ”de hvide” fra Fredensvang

”De gule” fra Odder øger støtten til ”de hvide” fra Fredensvang Odder-virksomheden ProTruck A/S, der er eksklusiv importør af de karakteristiske gule HYSTER gaffeltruck
Facebook
LinkedIn
Twitter
Email

”De gule” fra Odder øger støtten til ”de hvide” fra Fredensvang
Odder-virksomheden ProTruck A/S, der er eksklusiv importør af de karakteristiske gule HYSTER gaffeltruck og HYSTER intern transportmateriel i Danmark, har opgraderet fra bronze- til sølvsponsorat i AGF. Det er et års tid siden, at ProTruck og AGF begyndte samarbejdet i form af et bronzesponsorat. Det gode samarbejde og de gode resultater gør nu, at sponsoratet udvides – for at give endnu bedre oplevelser til medarbejdere og kunder og skabe nye forretningsmæssige relationer.
 AGF protruck
Om baggrunden for at indgå et samarbejde med AGF uddyber René Bertelsen, salgsdirektør i ProTruck:
– "Vores forretning er landsdækkende i forhold til både salg og service af gaffeltruck, men vi har også en stærk lokal og regional forankring. Vi har mange kunder i Østjylland og langt de fleste af vores medarbejdere bor her. Derfor ønsker vi også at bakke op om idrætten og kulturlivet i vores nærområde. Vi støtter allerede aktivt AGF i form af et bronzesponsorat og nu synes vi, at tiden er inde til at udvide samarbejdet i form af et større sølvsponsorat. Vi er glade for at være en del af AGF’s netværk og ønsker at bakke op om den sportslige og forretningsmæssige genrejsning, AGF er i gang med. Vi har mange medarbejdere, der er AGF-fans og også mange kunder, der går op i fodbold og nu kan vi tilbyde dem endnu bedre oplevelser til AGF’s kampe."
– "Vi har tænkt os at bruge sponsoratet aktivt og ad den vej også skabe nye forretningsmæssige relationer. Vi er en virksomhed i vækst og vi ser et samarbejde med AGF som et naturligt trin for os. Vi er nu store og brede nok til at udnytte et sponsorat af denne kaliber, så det også giver et forretningsmæssigt spin-off", fortæller René Bertelsen.
OM PROTRUCK A/S:
ProTruck A/S i Odder er generalimportør og eksklusiv forhandler af Hyster produkter og serviceydelser i Danmark, Færøerne og Grønland. Yderligere driver ProTruck eget Hyster import- og salgsselskab i Norge. Hyster var én af de første producenter af truck i verden og mærket er i dag én af verdens mest købte gaffeltruck. En Hyster gaffeltruck er udviklet og produceret i Europa og med europæiske krav og ønsker i højsædet. Et Hyster produkt forener god totaløkonomi med høj driftssikkerhed, komfort og arbejdsglæde.
ProTruck tæller mere end 60 medarbejdere og har til huse i helt nyt domicil, der indeholder et topmoderne værksted med alle faciliteter til service af både de helt store og mindre truck. Lige nu bygger virksomheden et helt nyt lager og showroom, som indvies i februar 2017.
Læs mere på www.protruck.dk

Skriv søgeord og tryk Enter for at søge

Shopping Cart

Ingen varer i kurven.