Nyheder

Barnekov Truck- og Maskinservice bliver en del af ProTruck A/S

Carsten Barnekov Rasmussen som i over 6 år har drevet Barnekov Truck- og Maskinservice, har igennem længere tid overvejet, hvorvidt det var den rigtige løsning at forblive et énmandsfirma.
Facebook
LinkedIn
Twitter
Email

Carsten Barnekov Rasmussen som i over 6 år har drevet Barnekov Truck- og Maskinservice, har igennem længere tid overvejet, hvorvidt det var den rigtige løsning at forblive et énmandsfirma. Konkurrencen blandt aktørerne i branchen bliver større og større, samtidig med at kundernes krav til både salg, service og udlejning hele tiden skærpes. Et énmandsfirma uden fast agentur har selvfølgelig svært ved at spille på alle disse strenge.
Carstens overvejelser førte til en kontakt med Michael Laursen, som er hovedaktionær og direktør i ProTruck A/S i Odder syd for Århus. ProTruck A/S er eksklusiv importør- og forhandler af Hyster gaffeltruck og lagermateriel i hele Danmark. Hyster er verdens 4. største producent af gaffeltruck og er kendetegnet ved at levere maskiner med markedets bedste totaløkonomi.
ProTruck A/S har ca. 45 ansatte og dækker hele Danmark indenfor salg, service, reparation og udlejning af truck og materiel. ProTruck A/S drives fra et nybygget domicil på 4000 m2 som blev opført i 2013.
ProTruck domicilet i Odder:

Det er således en glæde at kunne meddele at Carsten Barnekov Rasmussen pr. 1. april 2015 overdrager sin virksomhed til ProTruck A/S, hvilket betyder at alle aktiviteter pr. samme dato integreres i ProTruck regi. Carsten ansættes pr. samme dato i ProTruck A/S som Servicetekniker og vil fremover servicere sine kunder med samme kompetence og flid som hidtil, men nu altså med et stærkt agentur og 45 kolleger i ryggen.
Carsten og Michael ønsker hinanden tillykke med ”handelen”:

Carsten beholder sit velkendte telefonnummer 4089 9270 og kan herudover fremover kontaktes på mail cra@protruck.dk.
Besøg www.protruck.dk og læs mere om virksomheden, vores produkter og services.

Skriv søgeord og tryk Enter for at søge

Shopping Cart

Ingen varer i kurven.